کد خبر:۱۰۹۰۷۹۲
معاون استاندار گلستان:

گره تسهیلاتی پروژه کلان مسکن در گلستان گشوده شد

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اهتمام مدیران استان و پیگیری‌های انجام شده در سطوح ملی مشکل پرداخت نشدن تسهیلات به پروژه کلان مسکن به ظرفیت حدود ۸۰۰ واحد برطرف و فرآیند اعطای وام به پیمانکاران عملیاتی شد.

سید مهدی مهیایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: مشکلات مرتبط با سایت ۷۰۰ واحدی آسایش گرگان با تغییرات انجام شده در هسته مدیریتی شرکت پیمانکار و سازنده این کلان‌پروژه برطرف شده است و نامه قبلی معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص ممنوعیت اعطای تسهیلات به این شرکت کن لم یکن شده است.

مهیایی ادامه داد: هر چند این پروژه در شهریور پارسال کلنگ‌زنی شد؛ اما برخی مشکلات اداری پیمانکار وقت؛ سبب تاخیر در آغاز پروژه شد و ساخت مجموعه ۷۰۰ واحدی آسایش از اسفند عملیاتی شده است و امیدواریم با تزریق به موقع وام از سوی بانک شاهد شتاب در تکمیل و احداث این پروژه باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان افزود: الزامات مربوط به پرداخت تحصیلات به پیمانکار پروژه ۱۷۰ واحدی علی آباد کتول تحصیل شده و با تمدید گواهینامه صلاحیت پیمانکاری و ارائه آن توسط پیمانکار به بانک، بروز رسانی صورت مالی حسابرسی، و حل دغدغه تناسب سرمایه ثبتی شرکت با پروژه فعلی فرآیند تسهیلات درمسیر عادی قرار گرفته و مشکلات نرم افزاری اعطای تسهیلات برطرف شد.

 

گلستان در رتبه سیزدهم نهضت ملی مسکن

مهدی ملک، مدیر کل راه و شهرسازی استان گلستان در نشست معاون امور اقتصادی استاندار گلستان و مدیران مرتبط با خبرنگاران گلستان برگزار شد؛ اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن استان گلستان در اردیبهشت ماه سال گذشته از بین ۳۴ اداره استانی راه و شهرسازی، در جایگاه آخر قرار داشت که با اقدامات انجام شده در تیرماه امسال به جایگاه سیزدهم کشور رسیدیم. وی اظهار کرد: از مجموع ۱۶ هزار و ۲۸۴ متقاضی نهایی، ۶ هزار و ۴۵۶ نفر آنان افتتاح حساب انجام دادند و ۵ هزار و ۲۴۶ نفر نیز آورده اولیه ۴۰ میلیون تومانی را واریز کردند و در حال حاضر ساخت بیش از ۵ هزار واحد در دست اقدام است و فرآیند مناقصه ۲ هزار و ۵۰۰ واحد نیز در حال سپری شدن است.

پیش‌تر خبرگزاری دانشجو در گزارشی با عنوان «پروژه‌های کلان نهضت ملی مسکن گلستان در نقطه صفر/بانک‌ها به استناد قانون وام نمی‌دهند» به توقف پروژه‌های کلان نهضت ملی مسکن در گلستان اشاره کرده بود که گویا پس از حدود ۲ هفته از پیگیری ماجرا، مشکلات این پروژه‌ها برطرف شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار