به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سوث چاینا مورنینگ پست، طی روزهای گذشته یک استارت آپ چینی به نام سِل X نخستین کارخانه تولید گوشت مصنوعی در این کشور را به بهرهبرداری رسانده است. این کارخانه در شانگهای واقع شده و درواقع بخشی از تلاش دولت این کشور برای تضمین امنیت غذایی برای ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت چین است.
البته ظرفیت تولید این کارخانه فعلا چند تن گوشت در سال است و قرار است به زودی با تولید بیشتر بایورآکتور، ظرفیت آن افزایش یابد.
درواقع این کارخانه بهطور آزمایشی شروع بهکار کرده و زیلیانگ یانگ، مدیرعامل سل X، میگوید: قرار است در آینده گوشت مصنوعی بهطور گسترده در این کشور تولید شود.
وی طی مصاحبهای گفت: تجربیات بهرهبرداری آزمایشی از این کارخانه برای تولید تجاری در کارخانهای که قرار است در سال ۲۰۲۵ به بهرهبرداری برسانیم مورد استفاده قرار خواهد گرفت که ظرفیت این کارخانه تولید صدها تن گوشت در سال برآورد میشود.
چین به عنوان یکی از بزرگترین مصرفکنندگان گوشت در آسیا در تلاش است تا منابع جدیدی را برای تامین نیاز مردمش به پروتئینهای حیوانی پیدا کرده و وابستگی خود به واردات گوشت را کاهش دهد.
بر اساس آمار وزارت کشاورزی آمریکا، از دهه ۱۹۷۰ به بعد مصرف گوشت در چین افزایش یافته و طی ۱۰ سال آینده هم بالا خواهد رفت.