آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۸۶۶

ممنوعیت تردد خودرو‌های باربری و تجاری در ایام اربعین از مرز مهران

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالا‌های تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ این عزیزان تدبیری کنند تا از دیگر مرز‌ها برای تردد به عراق استفاده کنند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) با اشاره به بازدید خود از پایانه مرزی مهران، گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالا‌های تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ به همین دلیل این عزیزان تدبیری کنند تا از سایر مرز‌های کشور برای تردد به کشور عراق استفاده کنند.

وی گفت: در سفر به استان ایلام، زیرساخت‌های مسیر ایلام به مهران، پایانه مرزی مهران و مرز زرباطیه عراق مورد بازدید قرار گرفت. بهبود زیرساخت‌های مرز مهران به سرعت پیش می‌رود و گره‌های ترافیکی و تردد سنگین خودرو‌ها که در سال‌های گذشته منجر به توقف طولانی مدت خودرو‌های زائرین می‌گردید رفع خواهد شد.

میراحمدی با بیان اینکه در موضوع راه‌ها با سرمایه گذاری خوب و قابل توجهی که انجام شده است انتظار می‌رود سفری راحت و بدون نگرانی را برای زوار شاهد باشیم، تصریح کرد: مسیر ایلام به مهران چهار بانده شده است.

وی افزود: تجهیز و ساخت ۸۰۰ سرویس بهداشتی که با سرمایه گذاری قابل توجهی که صورت گرفته از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به ضرورت تامین آب خنک با توجه به گرمای هوا در مرز مهران، گفت: ملزومات برای مدیریت گرمای هوا و جلوگیری از گرمازدگی زوار از جمله دپو آب خنک، کارخانه یخ، دپوی قالب‌های یخ، جت فن‌ها، سایه‌بان‌ها و اتاق‌های سرد نیز فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در آن سوی مرز مهران و در کشور عراق در زمینه سرعت بخشی به تردد زوار، تحول قابل توجهی در مرز زرباطیه عراق انجام شده است، گفت: گیت‌های ورودی در مرز زرباطیه عراق به ۱۳۰ گیت، درب‌های خروجی از مرز مهران به سمت مرز زرباطیه به پنج درب و گیت‌های خروجی از مرز مهران نیز به ۱۵۰ گیت افزایش یافته است.

گفتی است رئیس ستاد مرکزی اربعین در جریان بازدید یک‌روزه خود از پروژه‌های زیرساخت اربعین در ایلام از تونل‌های شماره ۲و ۱، راه دسترسی به این تونل ها، احداث پل‌های رانشی، احداث پروژه‌های خدماتی بهداشتی، پل صلواتی گنجیانچم، پل روگذر تقاطع ورودی شهر مهران، پایانه مرزی شهید قاسم سلیمانی، زیرساخت‌های اربعین طرف عراقی، پایانه برکت و تاسیسات کارخانه یخ و سیلو‌های سردخانه‌ای در شهرک صنعتی شهر مهران بازدید و مورد بررسی قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار