کد خبر:۱۰۹۴۱۵۴

غرق دو پسر بچه ۸ ساله در استخر ذخیره آب در غرب تهران/ با دستور دادستان تهران پرونده ویژه تشکیل شد

در پی غرق شدن دو پسر بچه ۸ ساله در استخر آب ذخیره واقع در منطقه ۲۱، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران از تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران برای مقصران احتمالی این حادثه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی غرق شدن دو پسر بچه ۸ ساله در استخر آب ذخیره واقع در وردآورد، خیابان طالقانی، پارک زیتون به دستور دادستان عمومی و انقلاب تهران پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران برای مقصران احتمالی این حادثه تشکیل شد.

 این دو پسر بچه ۸ ساله با خانواده جهت تفریح به پارک زیتون رفته بودند که عبور آن‌ها از زیر فنس‌ها و ورود آنان به داخل استخر ذخیره آب متعلق به پارک منجر به فوت آنان شد.

در پی این اتفاق با دستور دادستان تهران اجساد این دو کودک جهت تعیین علت فوت به پزشکی قانون منتقل شد.

علی صالحی دستور تشکیل تیم کارشناسی، بازدید و معاینه محل و اخذ اظهارات مطلعین را صادر کرده و موارد فو‌ق از جمله اقدامات قضایی صورت گرفته است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار