کد خبر:۱۰۹۵۷۲۸

چلندری: عامل تاخیر پروازهای اربعین شرایط فرودگاه نجف است

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) با بیان شرایط فرودگاه نجف دلیل تاخیر پروز‌های اربعین است گفت: متوسط تاخیر پرواز‌های اربعین ۱۴۰۲ به ۵۵ دقیقه رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید چلندری با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران اربعین ۱۴۰۲ اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ها در ترمینال سلام فرودگاه امام به گونه‌ای صورت گرفته تا شاهد هیچگونه ازدحامی در بدو ورود به کشور نباشیم. به همین منظور برای پذیرش سریع زئران اربعین با همکاری پلیس گذرنامه فراجا تعداد حضور پرسنل در گیت‌های گذرنامه افزایش یافته تا از ایستایی پشت گیت گذرنامه جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه تمام ۶ دستگاه پل تلسکوپی ترمینال سلام برای اعزام و پذیرش مسافران و زائران عملیاتی است، افزود: در کنار پل‌های تلسکوپی سه درگاه مجزا برای پیاده و سوار کردن مسافران با استفاده از اتوبوس نیز فعال است و تاکنون هیچ پروازی به دلیل کمبود گیت ورودی یا خروجی دچار تاخیر نشده است.

وی یادآور شد: از آغاز عملیات پرواز‌های اربعین (۲۷ مرداد) تا پایان روز ۱۳ شهریور ۱۵۰ هزار نفر با ۱۰۸۱ پرواز از ترمینال سلام به عتبات عالیات اعزام شده یا به کشور بازگشته‌اند.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام (ره) ادامه داد: متوسط تاخیر پرواز‌ها به ۵۵ دقیقه رسیده و بر اساس گزارش‌های دریافت شده نقص فنی هواپیما‌ها و تاخیر به‌علت شرایط فرودگاه نجف از دلایل مهم تاخیر پرواز‌ها بوده است.

چلندری گفت: در مجموع ۲ هزار و ۷۳۸ مجوز پرواز از فرودگاه امام به نجف و بغداد و بالعکس صادر شد که از این تعداد ۱۶۵۱ پرواز فوق العاده و ۱۰۸۷ پرواز برنامه‌ای بودند و ۱۴ شرکت هواپیمایی ایرانی و ۲ شرکت هواپیمایی عراقی در عملیات پرواز‌های اربعین امسال شرکت دارند.

وی اضافه کرد: باوجود افزایش قابل توجه تعداد پرواز‌های اربعین در سال جاری نسبت به دوره‌های گذشته با تلاش‌های همکارانم در تمام بخش‌های شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و همکاری و همدلی تمام ارگان‌های نظامی، انتظامی و امنیتی حاضر در فرودگاه از جمله سپاه حفاظت هواپیمایی، پلیس فرودگاه، پلیس گذرنامه فراجا و شرکت‌های هواپیمایی هیچگونه مشکل یا وقفه‌ای در اعزام و پذیرش زائران نداشتیم و تا این لحظه هیچ مسافری از پرواز جا نمانده است و زائرانی که با تاخیر به فرودگاه مراجعت کرده‌اند نیز با همکاری شرکت‌های هواپیمایی اعزام شدند.

به گفته وی، ظرفیت پارکینگ ترمینال سلام حدود ۱۱ هزار خودرو است که هم اکنون ۸ هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو در این پارکینگ به صورت رایگان پارک شده است.

وی افزود: همچنین به منظور سهولت در تردد عابران بین ترمینال و پارکینگ نیز ۴ دستگاه خودرو ون به صورت شبانه روزی در محوطه پارکینگ خدمت رسانی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار