آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۶۲۰۵
استاندار کردستان خبر داد

افزایش ۲/۵ برابری تردد زائران اربعین از مرز باشماق

استاندار کردستان گفت: خوشبختانە امسال بیش از ۲.٥ برابر سال گذشتە شاهد تردد زائران اربعین حسینی در مرز باشماق مریوان بودیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان امروز در پنجمین جلسە شورای برنامەریزی استان گفت: هزینەکرد اعتبارات عمرانی یکی از شاخص‌های ارزیابی مدیریت در استان است و در صورت عدم هزینە و بازگشت اعتبار بە خزانە مدیر دستگاە مربوط جایی در بدنە مدیریتی استان نخواهند داشت.


وی عنوان کرد: تغییر نگاە و رویکرد سازمان برنامە و بودجە کشور نسبت بە استان کردستان کاملاً مشخص و قابل تقدیر است.

زارعی کوشا در ادامە از افتتاح ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژە در استان کردستان خبر داد و افزود: این پروژە‌ها طی دو ماە آیندە در کردستان افتتاح می‌شوند کە یکی از این پروژەها، پروژە راە آهن سنندج ــ همدان خواهد بود.

وی بیان کرد: پروژە راە‌آهن سنندج-همدان از ابتدای شروع پروژە تا سال ۱٤۰۱ تنها ٦٥ دصد پیشرفت فیزیکی داشت این در حالی است کە طی یک سال اخیر ۲٥ درصد پیشرفت فیزیکی داشتە است.

زارعی کوشا خاطرنشان کرد: مدیران دستگاە‌های اجرایی باید اقدامات، خدمات و موفقیت‌های خود را از طریق رسانە‌ها بە خوبی منعکس کنند.

افزایش ۲.٥ برابری تردد زائران از مرز باشماق
استاندار کردستان گفت: خوشبختانە امسال بیش از ۲.٥ برابر سال گذشتە شاهد تردد زائران اربعین حسینی در مرز باشماق مریوان بودیم.

وی عنوان کرد: تردد زائران از مرز باشماق آثار و برکات معنوی بسیاری را بە دنبال داشت و بازخورد‌های بسیاری را بەهمراە داشت.

زارعی کوشا بیان کرد: گرچە میزان تردد زائر از مرز باشماق بە نسبت مرز مهران و شلمچە چشمگیر نیست، اما از امنیت پایداری برخوردار است.  

وی ادامە داد:  مرز باشماق بە لحاظ امکانات بە ویژە حمل و نقل بەهنگام بازگشت زائران دچار کم و کاستی‌هایی بود کە این کم و کاستی‌ها ناشی از عدم آگاهی مسافران و زائران بود.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: تردد زائران از مرز باشماق فرصت و ظرفیت بسیار خوبی را برای استان فراهم کردە است کە امیدواریم در سال‌های آیندە با قوت بیشتری ادامە پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار