آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۶۴۷۳
جعفری چگنی خبر داد؛

۲۰ نفر از عوامل ایجاد ناامنی در حاشیه شهر اهواز دستگیر شدند

دادستان مرکز استان خوزستان گفت: با توجه به وقوع چند فقره اخلال در نظم عمومی، درگیری طایفه‌ای و قتل در مناطق حاشیه‌ای اهواز، تعدادی از عوامل اصلی و محرکین، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق جعفری چگنی، امنیت شهروندان را خط قرمز دستگاه قضائی عنوان کرد و گفت: دادستانی مرکز استان خوزستان با قاطعیت و طبق قانون با عوامل ناهنجاری و اخلال‌گران در نظم عمومی در استان برخورد می‌کند.

وی گفت: طی هفته گذشته به‌دنبال چند فقره درگیری‌های طایفه‌ای و اخلال در نظم عمومی در حاشیه کلانشهر اهواز، چند فقره قتل رخ داد که دادستانی اهواز و فراجا، با جدیت و قاطعیت موضوع را پیگیری و رصد کرده و ۲۰ نفر از اراذل و اوباش، محرکین و عوامل اصلی را شناسایی و دستگیر کردند که با قرار بازداشت روانه زندان شدند.

جعفری چگنی از تشکیل پرونده قضائی برای این متهمین خبر داد و افزود: دستور قضائی جهت برخورد نیروی انتظامی با عوامل ناامن کننده سطح شهر و بازداشت سریع متهمان صادر شده است و قطعاً در کیفرخواست پرونده افرادی که با اقدامات خودسرانه موجب ایجاد ناامنی برای سایر شهروندان می‌شوند، اشد مجازات برای آنان از دادگاه درخواست می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار