آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۸۷۷۶
معاون پارلمانی رییس جمهور:

آب دریا منبع پایداری است/ مدیریت میدانی دولت برای رصد و حل مشکلات

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت:آب دریا منبع پایداری است، موضوعی که استفاده از آن در کشور‌های مختلف هم رایج است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی که به استان کرمان سفر کرده است، در جلسه شورای اداری رفسنجان گفت: آب دریا منبع پایداری است، موضوعی که استفاده از آن در کشور‌های مختلف هم رایج است.

معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به مساله آب و با تاکید بر اینکه استان‌های مختلف کشور دچار مشکل آب هستند، افزود: کار‌های خوبی دارد در حوزه مسئله آب انجام می‌شود، علی‌رغم محدودیت‌هایی که وجود دارد، وزارت نیرو از وزارتخانه‌های موفق است، در همین استانِ کرمان، آبرسانی به بم و بروات انجام شد به رفسنجان و کرمان و سایر شهر‌ها هم می‌رسد.
او تاکید کرد: حل مشکلات مردم از تاکیدات مهم رئیس‌جمهور است و شخصا آن‌ها را پیگیری می‌کند.
نماینده اسبق رفسنجان، با اشاره به اینکه پسته در این شهرستان بسیار مهم است، گفت: همه مسوولان باید دست به دست هم دهند، کمک کنند تا مشکلات این حوزه برطرف شود.
وی تاکید کرد:بنیه علمی سازمان انرژی اتمی نیز در حوزه آفت‌زدایی محصولات کشاورزی می‌تواند کمک‌کننده باشد.
حسینی در پایان گفت: مدیریت دولت سیزدهم یک مدیریت میدانی است و بر همین اساس تیم آن در همه شهر‌ها و شهرستان‌ها حضور پیدا می‌کنند و به رصد مشکلات مردمی و پیگیری حل آن‌ها می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار