200 مدير ارشد كشور به مشكلات مردم گيلان رسيدگي مي‌كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۹۷۷
مديركل ارتباطات مردمي نهاد رياست جمهوري:

200 مدير ارشد كشور به مشكلات مردم گيلان رسيدگي مي‌كنند

مدير كل ارتباطات مردمي و سفرهاي نهاد رياست جمهوري گفت: در سفر سوم هيئت دولت 75 معاون وزير و 200 مدير ارشد كشور با حضور در شهرستان‌هاي گيلان به مشكلات مردم اين استان رسيدگي مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، عادل محمديان شب گذشته در جمع مديران و فرمانداران شهرستان‌هاي گيلان در سالن اجتماعات استانداري استان با اشاره به اینکه استقبال مردم گيلان در دو سفر گذشته هيئت دولت به اين استان بر اساس ارزيابي‌هايي كه صورت گرفت، جزو بهترين استقبال‌‌ها و نقطه عطف در كشور بود، پيش‌بيني مراجعات مردمي در گيلان به ستادها را بيش از 50 هزار مراجعه كننده عنوان كرد.
 
وي با بيان اينكه تاكيد رئيس جمهور رسيدگي به مشكلات مردم گيلان است، افزود: در سفر سوم هيئت دولت 75 معاون وزير و 200 مدير ارشد كشور در شهرستان‌هاي گيلان حضور دارند و به مشكلات مردم اين استان رسيدگي مي‌كنند.
 
مدير كل ارتباطات مردمي و سفرهاي مركز رسيدگي به شكايات مردمي نهاد رياست جمهوري، بررسي مصوبات دو سفر گذشته هيئت دولت به گيلان و ديدارهاي مردمي، حضور در جلسات شوراي اداري و بررسي مشكلات هر شهرستان را از جمله وظايف نمايندگان رئيس جمهور در سفر سوم عنوان كرد.
 
محمديان آزادي زندانيان جرايم غيرعمد را از جمله برنامه‌هاي سفر سوم رئيس جمهور به گيلان عنوان كرد  و بيان داشت: رسيدگي به مسائل و مشكلات مردم بيشترين اهميت را براي رئيس جمهور دارد و اين امر را به نمايندگان خود نيز گوشزد كرده است.
 
قهرماني، استاندار گيلان نيز در اين جلسه تصریح کرد: بايد بهترين شرايط از سوي مسئولان براي استقبال از رئيس جمهور فراهم شود تا مردم بدون دغدغه از قشرهاي مختلف بتوانند رئيس جمهور را ملاقات كنند.
 
وي با بيان اينكه در سفرهاي استاني بسترهاي پيشرفت و توسعه هر استان بهتر از هميشه فراهم مي‌شود، افزود: با خدمات دولت، در بهترين شرايط براي خدمت رساني به مردم قرار داريم و گيلان به سوي توسعه در حركت است.
 
استاندار گيلان بستر سفر سوم دولت را فراهم‌تر از دو سفر گذشته در گيلان عنوان كرد. /انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار