کد خبر:۱۱۰۰۱۳۶
بازخوانی تاریخ معاصر عراق در مستند «عراق نابودی یک ملت»
مستند «عراق نابودی یک ملت» روایت تلویزیون ملی فرانسه از اقدامات صدام حسین طی ۴ دهه حکمرانی او در عراق، امروز به روی آنتن شبکه افق میرود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تاریخ معاصر کشور عراق با یک نام پیوند خورده است. نامی که برای مردم این کشور چندان خوشایند نیست و مردم جهان نیز خاطره خوبی از او ندارند. صدام حسین رئیس حزب بعث عراق و رئیسجمهور این کشور در دهههای گذشته بود که جنگهای زیادی را با کشورهای مختلف به راه انداخت و در اداره این کشور نیز با چالشهای زیادی روبهرو بود. جنگ با دو کشور همسایه، تحریمهای فلج کننده، تسخیر توسط یک کشور بیگانه و جنگ داخلی چکیده داستان چهل سال از تاریخ معاصر عراق است.
مجموعه مستند «عراق نابودی یک ملت» اثری تولید شده توسط تلویزیون ملی فرانسه است که به ۴ دهه تاریخ عراق پرداخته و از سالهای ۱۹۷۹ تا ۲۰۱۹ را بررسی کرده است.
دومین قسمت «عراق، نابودی یک ملت»، امروز چهارشنبه ساعت ۲۲ از شبکه افق پخش خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.