وهابیون بتدریج در دنیا مورد نفرت و انزجار قرار می‌گیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۴۰
آیت‌الله مکارم شیرازی:

وهابیون بتدریج در دنیا مورد نفرت و انزجار قرار می‌گیرند

 آیت‌الله مکارم شیرازی، از مراجع عظام تقليد گفت: این واقعیت را نباید از نظر دور داشت که وهابیون بتدریج در دنیا مورد نفرت و انزجار قرار می‌گیرند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت‌الله مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز طی سخنانی در جمع مبلغان اعزامی دهه آخر صفر سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه وهابیت، امروز نه تنها دشمن شیعه که دشمن اسلام نيز است، اظهار داشت: هر چند که خشونت این گروه منحرف و بدتر از قوم مغول مانعی بر سر راه رشد و گسترش فزاینده اسلام در جهان محسوب می شود، اما با این حال باید دانست که دنیا بتدریج این گروه منحرف را می شناسد و از آن ابراز انزجار و نفرت می کند.
 
وی افزود: اینکه امروز دشمنان و جریان وهابیت این همه علیه تشیع دست به فحاشی، تهمت و دروغ زده اند، نشان دهنده رشد و پیشرفت مکتب اهل بیت (ع) در جهان است.
 
آيت الله مكارم شيرازي ادامه داد: امروز جوانان زیادی در مکه و مدینه و نیز در کشور مصر نسبت به تشیع ابراز تمایل می کنند و این ها همه نشان می دهد که آینده مال ماست.
 
اين مرجع تقليد با اشاره به اینکه شرایط امروز با گذشته بسیار فرق کرده است، تصريح كرد: در هیچ زمانی همچون زمان ما اين چنين شاهد این حجم انبوه از القای شبهات از سوی دشمنان علیه اسلام و تشیع نبوده ایم و نیز در هیچ زمانی مانند زمان حاضر، مفاسد اخلاقی به این گستردگی وجود نداشته است.
 
وي بيان داشت: همه این ها نشان می دهد که وظیفه ما در این زمان بسیار سنگین تر از هر زمانی است، بنابراين مبلغان باید هوشیارتر، آماده و مجهزتر از گذشته باشند.
 
آيت الله مكارم شيرازي ضمن تاکید بر لزوم تهیه اطلس تبلیغی به منظور شناسایی نقاط مورد نیاز برای تبلیغ گفت: مهمترین عامل موفقیت در تبلیغ برخورد خوب و اخلاقی با مردم است که شاید سهم این مسئله در تبلیغ، بیش از 50 درصد باشد.
 
 این استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه رمز موفقیت مبلغ عمل كردن به آنچه خود مي گويد است، خاطرنشان كرد: مبلغان سعی کنند با رفتن به مناطق مختلف به نیازها و مشکلات مردم آن مكان توجه لازم را داشته باشید./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار