آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۸۱۷
جوکار در نشست خبری؛

طرح شفافیت آرا نمی‌تواند اثر بخشی لازم را داشته باشد/ ورود هیات عالی نظارت به طرح شفافیت بر خلاف آیین‌نامه‌داخلی مجمع تشخیص است

رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور تاکید کرد : اکثریت اعضای مجمع تشخیص به غیر از دو نفر در آخرین جلسه بررسی طرح شفافیت با آن مخالفت کردند؛ البته مجمع باید نظر نهایی خود را به صورت رسمی به مجلس اعلام می‌کرد

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در نشست خبری گفت:مجمع تشخیص مصلحت ۴ جلسه برای بررسی طرح شفافیت قوای سه گانه برگزار کرد، ایراد شورای نگهبان به این طرح این بود که براساس قانون اساسی٬ مجلس نمی‌تواند برای مجمع قانون‌گذاری کند.

جوکار در ادامه گفت: اکثریت اعضای مجمع تشخیص به غیر از دو نفر در آخرین جلسه بررسی طرح شفافیت با آن مخالفت کردند؛ البته مجمع باید نظر نهایی خود را به صورت رسمی به مجلس اعلام می‌کرد

نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس این ماده مجمع می‌تواند با اجازه رهبری به موادی که بین مجلس و شورای نگهبان اختلافی نبوده، اما اعضای مجمع با آن مخالفت کرده‌اند٬ ورود پیدا کند.

وی در ادامه گفت: رئیس مجمع در این باره از رهبری کسب اجازه کردند، اما به جای مجمع٬ هیات عالی نظارت به این موضوع ورود پیدا کرد که بر خلاف آیین‌نامه‌داخلی مجمع بود.

جوکار در انتها گفت: این هیات در تمامی مواد طرح شفافیت ورود پیدا کرده و دیگر این طرح نمی‌تواند اثر بخشی لازم را داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار