آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۰۴۴
فرشیدی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد:

ابتلای یک و نیم میلیون پاکستانی به مالاریا/در ایران بیماریابی فعال داریم

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بیماری مالاریا باید ناقل وجود داشته باشد و جایی احساس خطر می‌کنیم که بیمار و پشه آنوفل کنار یکدیگر حضور داشته باشند.

طی چندماه گذشته اخباری در رابطه افزایش آمار مبتلایان مالاریا به گوش می‌رسید. در همین رابطه حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون موضوع بیماری مالاریا در ایران اظهار داشت: متاسفانه آمار وارده ما بالا رفته است. پاکستان یک و نیم میلیون مورد مثبت مالاریا در سال ۲۰۲۲ شناسایی کرده است و ما باید مراقبت‌های مرزی را افزایش دهیم.

وی افزود: البته در ایران بیماریابی فعال داریم. در مورد بیماری مالاریا باید ناقل وجود داشته باشد و جایی احساس خطر می‌کنیم که بیمار و پشه آنوفل کنار یکدیگر حضور داشته باشند. در واقع در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان در این رابطه احساس خطر می‌کنیم.

فرشیدی گفت: در مورد پشه آئدس این ناقل را سیستان و بلوچستان و هرمزگان پیدا کرده‌ایم، اما آلودگی نداریم و تنها باید مراقب باشیم بیمار از مرز‌ها وارد نشود.

معاون بهداشت تصریح کرد: افزایش آمار مالاریا ارتباطی با سفر اربعین ندارد و دلیل عمده آن سیل پاکستان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار