کد خبر:۱۱۰۳۲۶۰

تیم نظارت و بازرسی وزارت بهداشت جهت بررسی پرونده فوت ۶ نوزاد در شهرکرد مستقر شد

معاون درمان وزارت بهداشت از استقرار تیم نظارتی و بازرسی برای بررسی پرونده فوت ۶ نوزاد نارس در بیمارستان هاجر شهرکرد خبر داد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید کریمی شامگاه چهارشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲ در سفر به چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس بررسی اولیه در فاصله زمانی ۳۰ شهریورتا ۱۱ مهرماه ۱۴۰۲، از مجموع ۴۰ نوزاد بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان هاجر شهرکرد ۶ نوزاد نارس که از نظر سن حاملگی بین ۲۸ تا ۳۱ هفته و از نظر وزن بین ۱۲۰۰ تا ۱۷۰۰ گرم بودند جان خود را از دست دادند.

وی افزود: از این تعداد ۲ مورد به علت عفونت و ۴ مورد به علت بیماری‌های زمینه‌ای و نارسی فوت شدند که البته منتظر جواب پزشکی قانونی هستیم.

دکتر کریمی ادامه داد: بلافاصله پس از اطلاع از افزایش آمار فوتی در نوزادان، اقدامات اصلاح و جابه جایی و انتقال نوزادان به بخش دیگر بیمارستان انجام شده است.

وی افزود: پس از این اقدام خوشبختانه موردی از فوتی نوزادان گزارش نشد.

دکتر کریمی ادامه داد: هم اکنون بخش ان‌ای سی یو بیمارستان فعال است.

وی درخصوص شایعه نشت فاضلاب گفت: درمورد شایعه نشت فاضلاب در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان هاجر تا این لحظه مستندی مبنی بر نشت فاضلاب وجود نداشته است.

وی افزود: به طور معمول میزان فوت در بخش به طور میانگین ۱۱.۵ درصد است یعنی به ازای هر ۱۰۰ نوزاد بستری به طور متوسط ۱۱ مورد فوت می‌کنند که علت اصلی همان نارس بودن است.

وی افزود: این ۶ مورد فوتی در بیمارستان هاجر همه نارس بوده‌انداما آنچه باعث نگران است ۲ مورد از این تعداد است که بر اثر عفونت فوت شده و تیم وزارت بهداشت جهت بررسی همه جانبه این پرونده‌ها در این مرکز مستقر است.

دکتر کریمی افزود: در صورت مشاهده هرگونه قصور به صورت جدی برخورد و هیچگونه اغماضی صورت نخواهد گرفت. تا به این لحظه قصوری یافت نشده است، منتظر جواب پزشکی قانونی و گروه بازرسی وزارت بهداشت هستیم.

وی تاکید کرد: بخش مراقبت‌های ویژه نوزدان بیمارستان هاجر شهرکرد دارای پزشک فوق تخصص نوزادان و ۴ متخصص است که بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات به بیماران هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار