آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۹۰۶
احمد صادقی پیشنهاد داد

راه اندازی پویش گزارش تخلفات هدر رفت آب/ فرو نشست سالانه چند ۱۰ سانتی متری آب‌های زیر زمینی یک فاجعه‌ی زیست محیط است

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز وظیفه یکایک شهروندان حفظ آب به عنوان گرانبهاترین موهبت الهی است گفت: به شهرداری تهران پیشنهاد می‌دهم با همکاری و مشارکت وزارت نیرو با دعوت از آحاد مردم گزارش تخلفات هدر رفت آب در سطح محلات را راه اندازی کنند تا از هدر رفت و مصرف بی رویه این میراث گرانبها جلوگیری شود.
راه اندازی پویش گزارش تخلفات هدر رفت آب/ فرو نشست سالانه چند ۱۰ سانتی متری آب‌های زیر زمینی یک فاجعه‌ی زیست محیط است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد صادقی در سیصد و چهل و چهارمین جلسه شورا ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در پیام اخیرشان گفت: پیام مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین روز شهادت جمعی از هم میهنان عزیزمان که در میان آنان سرداران با کفایت نظامی هم قرار داشتند، اگرچه از لحاظ کمیت پیام بلندی نبود و کمتر از ۴۴۰ کلمه بود، اما از ابعاد مختلف دارای اهمیت و قابل تامل و از این منظر یک پیام راهبردی است.

وی ادامه داد: این پیام با ترکیبی از سوگ، بزرگداشت، حماسه و سیاست و دوراندیشی نقشه‌ای برای عبور از این مرحله خطیر ارائه و بر مسئولیت پذیری جمعی تاکید می‌کند و بخشی از اهمیت آن در تحکیم پایه‌های نظام در شرایط فعلی و جهت دهی به افکار عمومی است.

صادقی افزود: از این منظر می‌توان و باید گفت مهمترین و اصلیترین بخش پیام، بخش انتهایی آن است که ۷ تکلیف و وظیفه راهبردی و ملی معین شده و گروه‌ها و اقشار مختلف به شکل روشن و صریح مورد خطاب قرار گرفتند، که اولین آنها لزوم حفظ اتحاد ملی است که مقام معظم رهبری آن را وظیفه یکا یک ما دانستند؛ لذا همگان فارغ از اینکه چه مسئولیت و جایگاهی دارند در برابر حفظ اتحاد ملی وظیفه دارند، و این مهم به خودی خود نشان گر اهمیت این تکلیف کلیدی است.

صادقی در ادامه با اشاره به موضوع کمبود آب در روز‌های اخیر پایتخت گفت: همانگونه که مستخضر هستید کمبود آب در ایران به ویژه در تهران به یک بحران جدی تبدیل شده، این بحران نتیجه ترکبیبی از عوامل طبیعی، مدیریتی، جمعیتی، اقتصادی و سیاسی است.

عضو شورای شهر تهران گفت: فرونشست آب در تهران به دلیل برداشت آب زیر زمینی به مرز سالانه چند ۱۰ سانتی متر رسیده که خود یک فاجعه زیست محیطی است. به علاوه افزایش جمعیت، مهاجرت و حاشینه نشینی و توسعه کنترل نشده مرز‌های پایتخت، سفره‌های آب زیر زمینی را متاثر کرده و فشار بر منابع آبی محدود را افزایش داده است.

صادقی ادامه داد: امروز آب به عنوان گرانبهاترین موهبت الهی و سرمایه حیات در وضعیتی بسیار شکننده قرار دارد، کاهش بی سابقه بارندگی، خشک شدن ذخایر پشت سد‌ها و منابع زیر زمینی و افزایش مصرف غیر اصولی همه و همه زنگ خطر جبران ناپذیری را به صدا در می‌آورند و در این شرایط سخت نجات آب تهران تنها با همکاری تک تک شهروندان عزیز میسر خواهد بود.

این عضو شورا تاکید کرد: آینده فرزندان ما به تصمیم امروز وابسته است، متاسفانه هر ساله میلیون‌ها متر مکعب آب به دلیل حفر چاه‌های غیر مجاز، لوله‌های فرسوده و مصرف بی رویه هدر می‌رود و یک اقدام به موقع می‌تواند از هدر رفت آب صد‌ها خانوار جلوگیری کند، به همین منظور به شهرداری تهران پیشنهاد می‌دهم با مشارکت وزارت نیرو و با دعوت از آحاد مردم و فعالان اجتماعی من جمله اعضای گرو‌های دوام، آتش نشانان داوطلب و ستاد محلات، پویش‌های مردمی از سطح محلات با هدف مقابله با مصرف بی رویه آب، مصرف غیر مجاز و اصراف آب راه اندازی کند.

وی افزود: شهرداری تهران با استفاده از ظرفیت سامانه ۱۳۷ و سامانه شهروندی شهرزاد عکس و فیلم و موقعیت مکانی تخلفات در قالب گزارشات مردمی دریافت و ضمن پیگیری آنها تا حصول نتیجه، نتایج اقدامات را در سامانه شفافیت به اطلاع همشهریان عزیز تهرانی برساند و شهرداری تهران از مشارکت کنندگان فعال تقدیر عمومی و تشویق مادی و معنوی به عمل آورد. این پویش‌ها فرصتی است برای همه ما تا به یاری این شهر بشتابیم و با گزارش تخلفات و هدر رفت آب، حافظان واقعی این میراث ملی باشیم یادمان باشد هر گزارش ساده می‌تواند جلوی هدر رفت هزاران لیتر آب را بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار