انتقاد امانی از شهرداری تهران در خصوص مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی؛ آیا قرار است مجدد به دو دهه قبل برگردیم؟ + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۵۴۶

انتقاد امانی از شهرداری تهران در خصوص مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی؛ آیا قرار است مجدد به دو دهه قبل برگردیم؟ + فیلم

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: انتقاد من از راهبرد شهرداری تهران در خصوص مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران است که آیا قرار است مجدد به دو دهه قبل برگردیم و کار تصدیگری و مالکیت خطوط و اتوبوس و حجم زیاد نیروی انسانی به حدود ۱۸ هزار نفر را دوباره احیا بکنیم.

انتقاد امانی از شهرداری تهران در خصوص مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی؛ آیا قرار است مجدد به دو دهه قبل برگردیم؟ + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر امانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه سیصد و چهل و هشتمین نشست شورای شهر تهران گفت: انتقاد من از راهبرد شهرداری تهران در خصوص مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران است که آیا قرار است مجدد به دو دهه قبل برگردیم و کار تصدیگری و مالکیت خطوط و اتوبوس و حجم زیاد نیروی انسانی به حدود ۱۸ هزار نفر را دوباره احیا بکنیم؟ یا قرار است روند کوچک سازی و خصوصی‌سازی را که از اواخر دهه ۸۰ شروع شد ادامه بدهیم؟

وی افزود: اخیراً مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفته که ما در حال برنامه‌ریزی جهت استخدام چند هزار راننده هستیم از طرف به یکی از شرکت‌های نسل ۲ شهرداری در کنار شرکت واحد اتوبوسرانی، مسئولیت مدیریت حمل و نقل و بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران واگذار کردند.

امانی ادامه داد: هم در برنامه چهارم که به تصویب شورای اسلامی شهر رسیده و هم در برنامه هفتم توسعه کشور در خصوصی‌سازی و واگذاری امور تصدیگری توسط نهاد‌های عمومی غیر دولتی من جمله شهرداری‌ها تاکید شده است.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار