کد خبر:۱۱۰۱۴۱۱
رئیس قوه قضاییه:

حل مشکلات مردم از اهداف اصلی سفر‌های استانی است

رئیس قوه قضاییه با بیان اهداف سفرش به آذربایجان شرقی و تبریز، گفت: حل مشکلات مردم از اهداف اصلی سفر‌های استانی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا محسنی اژه‌ای صبح چهارشنبه در بدو ورود به فرودگاه تبریز در گفت و گویی با خبرنگاران اعلام کرد: هدف از این سفر‌های استانی، حضور میدانی و مواجهه با مسائل و مشکلات و نقاط قوت و ضعف استان است و مهم‌تر از آن، دیدار با مردم و گوش دادن به سخنان آن‌ها و رفع مشکلات است.

وی ادامه داد: در این سفر استانی، مسئولان عالی قوه قضائیه به همه شهر‌های استان سفر می‌کنند و با مردم، مسئولان و همکاران خود نشستی دارند. تعدادی از مسئولان نیز در خود شهر تبریز با مردم گفتگو خواهند کرد.

رئیس قوه قضائیه گفت: بنده نیز نسبت به موضوعاتی که در سفر پیش بینی شده شامل حضور در بین نیرو‌های فراجا و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، نمایندگان اقشار مردم و نشستی با همکاران خود و دانشجویان در نهایت در شورای اداری و شورای قضائی استان حضور می‌یابیم تا بتوانیم در حد مقدور به مشکلات مردم در این سفر استانی بپردازیم و درجهت رفع آن اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار