پلمپ واحد صنعتی متخلف در بجنورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۰۰۶

پلمپ واحد صنعتی متخلف در بجنورد

یکی از واحد‌های آلاینده شهرستان بجنورد که به علت آلایندگی زیست محیطی و عدم توجه به اخطارها هیچ اقدامی در جهت رفع آلایندگی انجام نداده بود، با حضور دادستان مرکز استان تا رفع نواقص واحد پلمب شد.
پلمپ واحد صنعتی متخلف در بجنورد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان شمالی یک واحد صنعتی که با آلودگی محیط زیست به تذکرات متعدد دستگاه‌های متولی و ناظر بی‌توجه بود امروز پلمب شد.

حمید فخرانی در این باره اظهار داشت: یکی از واحد‌های آلاینده شهرستان بجنورد که به علت آلایندگی زیست محیطی و عدم توجه به اخطارهای اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بجنورد هیچ اقدامی در جهت رفع آلایندگی انجام نداده بود و در سالیان اخیر همواره در لیست صنایع آلاینده استان قرار داشته، با حضور دادستان مرکز استان تا رفع نواقص واحد پلمب شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بجنورد، افزود: با توجه به اینکه حمایت از تمام واحد‌های صنعتی از اولویت‌های اداره حفاظت محیط زیست است، لذا به تمامی واحد‌های صنعتی، تولیدی، خدماتی و غیره سطح شهرستان توصیه می‌‌شود تا نسبت به رفع آلایندگی واحد در اسرع وقت اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه تمام صنایع و واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی توسط کارشناسان محیط زیست پایش شده و به واحدهای آلاینده اخطاریه داده می‌شود، افزود: در صورت بی‌توجهی به ابلاغیه‌های صادره از سوی واحدها، برخورد قاطع و قانونی با مدیران واحدهای متخلف صورت می‌پذیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار