کد خبر:۱۱۰۳۳۴۱

ریزگردها، نفس کرمان را گرفت!/ احتمال اختلال تردد در مسیر‌های ارتباطی جنوب شرق کشور

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: به دلیل وزش باد شدید و پدیده گردو غبار از امروز جمعه احتمال اختلال تردد در مسیر‌های ارتباطی به استان‌های همجوار به ویژه سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، میترا یاوری کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان در مصاحبه‌ای، گفت: امروز جمعه، وزش باد شدید به همراه گردو غبار پدیده غالب جوی استان کرمان به ویژه در مناطق شرقی استان خواهد بود.

وی افزود: پدیده غبار در سطح استان از روز چهارشنبه آغاز شده، اما شدت آن در سطح استان امروز از روز‌های گذشته به مراتب بیشتر خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان با توجه به شرایط جوی به افراد به ویژه کودکان، سالمندان و بیماران قلبی، ریوی توصیه کرد، از تردد در فضای باز طی مدت زمان طولانی خودداری کنند و فعالیت ورزشی سنگین انجام ندهند.

 وی تصریح کرد: شاخص کیفیت هوا در شمال استان کرمان دیشب در وضعیت خطرناک قرار گرفت و به عدد ۵۰۰ رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار