افتتاح ۸۱۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا ۲ سال آینده درمرکزی 
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۵۹۴

افتتاح ۸۱۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا ۲ سال آینده درمرکزی 

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی برنامه زمان‌بندی جدیدی تدوین شده که ظرف مدت ۲۴ ماه طرح ۸۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن احداث و افتتاح شود.
افتتاح ۸۱۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا ۲ سال آینده درمرکزی 

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مخلص الائمه استاندار مرکزی در این جلسه بر لزوم سرعت بخشیدن به طرح‌های احداث واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن تأکید کرد و گفت: لازم است دستگاه‌های خدمت رسان و بانک‌ها برای پیشرفت این طرح‌ها همه توان خود را عملیاتی کنند. 

آصفری، نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر لزوم اعتبار سنجی اصولی پیمانکاران قبل از عقد قرارداد احداث نهضت ملی مسکن تأکید کرد و خواستار تسریع در احداث متروی اراک شهرجدید امیرکبیر شد.

اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما ضمن عذرخواهی از متقاضیان طرح ۸۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن اراک بابت تأخیر در اجرا گفت: برنامه زمان بندی جدیدی تدوین شده که ظرف مدت ۲۴ ماه این طرح احداث و به بهره برداری برسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار