کد خبر:۱۱۰۵۰۹
آثاري چهار هزار ساله در كشور سوريه كشف شد
باستانشناسان در منطقه «تل ليان» واقع در 120 كيلومتري شمال شرقي سوريه موفق به كشف يافتههايي تاريخي متعلق به هزاره دوم پيش از ميلاد شدند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، يافتههاي باستان شناسان متعلق به سكونتگاهي باستاني است كه در مسير تجاري آشور، آناتوليا و كاپادوكيه قرار داشته است.
اين كاوشها از سال 1978 تاكنون در اين منطقه درحال انجام است. بر اساس نشانه هاي بدست آمده اين منطقه مسكوني در اوايل دوره مياني هزاره ششم پيش از ميلاد شكل گرفته و تا اواخر سال 1800 پيش از ميلاد وجود داشته است.
به گفته باستانشناسان، تاكنون آثاري همچون سفالينههاي متعلق به دوره هلاف (6500 تا 5500 سال پيش از ميلاد) و عبيد (6500 تا 3800 سال پيش از ميلاد) و جامهايي ناقوس مانند متعلق به دوره اوروك (4000 تا 3100 سال پيش از ميلاد) در اين سكونتگاه كشف شده است.
در ادامه كاوشها سكونتگاهي متعلق به دوره نينوا نيز در اين مكان كشف شد كه سفالينه، فنجانهاي زرد رنگ دندانه دار، ستونهايي از مجسمههاي رنگي و لوازم آشپرخانه ازجمله آثار بدست آمده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰