کد خبر:۱۱۰۵۲۷
مقدمات قيام توابين اين هفته در «مختارنامه» شكل ميگيرد
در قسمت جديد سريال «مختارنامه» كه جمعه 8 بهمن پخش ميشود؛ با حضور 6 بازيگر مخاطبان شاهد شكلگيري مقدمات قيام توابين هستند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با پخش قسمت هجدهم سريال مختارنامه و روايت ماجراهاي جديد اين سريال، شش بازيگر جديد به تركيب بازيگران مختارنامه اضافه ميشوند.
بنابراين گزارش، ابراهيم آباي در نقش عبيده بن عمرو، احمد علامه دهر در نقش عبدالرحمن بن شريح، محمد يگانه در نقش اسماعيل بن كثير و حميدرضا عطايي در نقش سائب بن مالك بازيگراني هستند كه همگي در نقش دوستان و همفكران مختارنامه در اين قسمت ايفاي نقش كردهاند.
همچنين حسين خاني بيك در نقش اياس بن مضارب سردسته شرطههاي كوفه و نيز حامد ميرباقري در نقش ثابت پسر مختار از ديگر بازيگراني هستند كه از قسمت هجدهم به بعد شاهد نقش آفريني آنها خواهيم بود.
در اين قسمت مختار بعد از بازگشت از مكه به ديدار خانواده و يارانش ميرود و درخصوص آغاز قيام با آنها مشورت و همفكري ميكند. همچنين بن يزيد با بازي بهرام شاهمحمدلو و ابراهيم طلحه الخير با بازي مسعود خدابخشيان نيز كه عنوان نمايندگان زبيري در كوفه حضور داشتند نيز به تحكيم پايههاي حكومت زبيريان در كوفه ميپردازند.
اين دو پس از ورود به كوفه «عامر بن مسعود» با بازي عباس اميري را از تخت خلافت بركنار كرده و ضمن اعلام جنگ به شمر و عمر سعد، به مذاكره با توابين و تشويق آنها براي جنگ با امويان ميپردازند.
در اين قسمت مخاطبان شاهد شكلگيري مقدمات قيام توابين به سرپرستي سليمان صرد خزاعي و اردو زدن آنها در خارج از كوفه خواهند بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰