ولایت‌مداری تنها دکترین سالم و مشروع سیاسی اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۵۹۵
امام جمعه بوشهر:

ولایت‌مداری تنها دکترین سالم و مشروع سیاسی اسلام است

 امام جمعه بوشهر گفت: ولایت‌مداری تنها دکترین سالم و مشروع سیاسی اسلام است كه به وسيله آن، می توان همه زیر ساخت ها را تثبیت و ارتقا داد و تهدید آنها را تبدیل به فرصت کرد.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بوشهر، آیت الله صفایی بوشهری چهارشنبه در نشست دو روزه مسئولان سازمان‌های بسیج دانشجویی کشور در بوشهر با اشاره به فتنه‌هایی که از آغاز انقلاب تاکنون وجود داشته است، اظهار داشت: حجت سیاسی و فقهی در عرصه سیاست، حمایت شفاف از هدایت‌های رهبری است؛ چنانچه در فتنه سال گذشته بصیرت و تشخیص دفع بحران و آسیب قبل از وقوع آن توسط مقام معظم رهبری، آن تهدید را تبدیل به فرصت کرد.
 
وی افزود: جبهه دین ستیزی در یک محیط جغرافیایی بین المللی و دارای تجربه کامل و تکنولوژی برتر نظامی و دیجیتالی قرار دارد و تنها راه مقابله با این جبهه گسترده دین ستیزی، ولایت مداری است كه در اين راستا احزاب باید اطاعت از رهبری داشته باشند نه حمایت از ایشان.
 
آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به فتنه‌های دوران حکومت امیرالمومنین (ع) و چهار جریان قاسطین، ناکثین، مارقین و ساکتین در آن دوران تصریح کرد: همه این جریان ها یک هدف را دنبال می کردند و آن خروج ولایت بود و شیوه و استراتژی آنها فشار به حاکمیت و ولایت و ایجاد جو جدایی جامعه از ولایت و سپس تقابل با ولایت بود.
 
وی خاطرنشان کرد: تمام آسیب های یک حکومت دینی با هم مشابه هستند، هر چند مدل و تاکتیک آسیب به خاطر شرایط زمانی و مکانی متفاوت است، اما استراتژی همه یکی است و با مطالعه جریان ها، می توان آسیب های آینده را تشخیص داد.
 
امام جمعه بوشهر همچنین با تاکید بر رسالت مهم بسیج دانشجویی گفت: بررسی کارشناسانه آسیب ها و فرصت های حکومت دینی، طراحی دفع آسیب جبهه دین ستیز به نظام، توسعه فرهنگ ولایت مداری و ارائه سند چشم انداز توسعه و پایداری همه جانبه دینی در عرصه دانشگاه با نگاه مقام معظم رهبری به نظام، باید از اهداف عمده بسیج دانشجویی باشد.
 
وی خاطرنشان كرد: مسئولان باید تشکیل اتاق فکر از نخبگان جامعه را در اولویت کار خود قرار دهند، زیرا دشمن می خواهد ما را آنقدر به کار مشغول کند که فرصت فکر کردن قبل از عمل را از ما بگیرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار