کد خبر:۱۱۰۷۷۶۰
امیر حیدری:

تضعیف خانواده یکی از برنامه‌های جنگ ترکیبی دشمنان است

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: تضعیف خانواده یکی از برنامه‌های جنگ ترکیبی دشمنان است و بانوان باید با ارتقای سطح آگاهی‌های خود از سنگر خانواده به نحو شایسته صیانت کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در آئین اختتامیه جشنواره «گوهر‌های فاطمی» که به میزبانی مرکز آموزش علوم و فنون نزاجا و با حضور خانواده‌های کارکنان و منتخبان جشنواره برگزار شد، ضمن بازدید از کارگاه‌ها و نمایشگاه‌های فرهنگی و بصیرتی گفت: برنامه‌های فرهنگی مؤثر و مفید، راهکاری سازنده برای خنثی‌سازی توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان است.

امیر حیدری با اشاره به اینکه در جنگ ترکیبی، خانواده مهم‌ترین و مؤثرترین وظیفه را برعهده دارد، اظهار داشت: تضعیف خانواده یکی از برنامه‌های جنگ ترکیبی دشمنان است، بر همین اساس بانوان باید با ارتقای سطح آگاهی‌های خود و افزایش مهارت‌های زندگی از سنگر خانواده به نحو شایسته‌ای صیانت کنند و مانع از انحراف افکار جوانان خود شوند.

وی افزود: دشمنان به دنبال آسیب‌زدن به بنیان خانواده‌ها، دین مبین اسلام و نظام انقلاب اسلامی ایران هستند، لذا باید با روشن‌گری صحیح برای جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها آن‌ها را از این نقشه شوم دشمن آگاه کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به نقش برجسته سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هدایت خانواده‌ها تصریح کرد: بحمدلله سازمان عقیدتی سیاسی ارتش وارد عرصه جدیدی از حرکت، نقش و تأثیرگذاری شده است و امروز فضایی ایجاد شده که عقیدتی سیاسی‌ها به شایستگی فعالیت می‌کنند، بنابراین قدردان زحمات تمامی خادمان فرهنگی هستیم.

این جشنواره در حوزه عفاف و حجاب و با هدف ایجاد شرایط رقابت، شناسایی و معرفی استعداد‌ها و توانمندی‌های خانواده‌های نزاجا برگزار شد و منتخبین در رشته‌های عکاسی، نقاشی، طراحی پوستر، تئاتر، فیلم کوتاه، شعر، دل‌نوشته و سرود با یکدیگر به رقابت پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار