کد خبر:۱۱۰۹۳۶۹
استاندار سمنان:

امکانات اولیه برای سیل‌زدگان میامی تامین می‌شود

استاندار سمنان گفت: تمام تلاش مسئولان استان سمنان این است که امکانات اولیه برای مردم سیل‌زده تأمین شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، استاندار سمنان که از شب گذشته با استقرار در بخش کالپوش شهرستان میامی، فرماندهی عملیات مدیریت بحران وقوع سیل در این بخش را بر عهده گرفته است، صبح امروز از خانه‌ها و تأسیسات این منطقه سیل‌زده بازدید کرد.

سید محمدرضا هاشمی ضمن بازدید میدانی از مراکز آموزشی هاجر حسین‌آباد، دبستان دخترانه شهید علی‌اکبر بهرامی، دبستان پسرانه شهید آیت‌الله مدنی و همچنین مرکز شبانه‌روزی زینب کبری (س) در بخش کالپوش، آخرین وضع این مدارس و ساختمان‌ها را بررسی کرد.

استاندار سمنان همچنین دستورات لازم برای تسریع در پاک‌سازی و رفع موانع و مهیاسازی حضور ایمن دانش‌آموزان را در این مراکز صادر کرد.

هاشمی به‌ اتفاق جمعی از اعضای ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان میامی با حضور میدانی در بخش کالپوش شهرستان میامی، ضمن گفتگو با مردم و بازدید از برخی منازل مسکونی در معرض سیل و بررسی میزان خسارات وارده، فرماندهی و مدیریت عملیات پاسخ به بحران وقوع سیل را بر عهده دارد.

استاندار سمنان در این باره توضیح داد: تمام تلاش مسئولان استان سمنان این است که امکانات اولیه برای مردم سیل‌زده تأمین شود.

وی از همکاری بسیار خوب اهالی بومی منطقه در راستای کمک به سیل‌زدگان قدردانی کرد و گفت: همه مردم و مسئولان منطقه با هماهنگی یکدیگر در راستای خدمت به سیل‌زدگان در میدان حضور دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان هم پیش‌تر از استقرار ۳۲ تیم امدادی در مناطق سیل‌زده شهرستان میامی خبر داده بود.

هشدار نارنجی هواشناسی تا اواخر چهارشنبه‌شب در استان سمنان برقرار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار