به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، مدير عامل كارخانه نساجي پشم بافي فاستوني آسيا كه در كرمان فعال است، گفت: قاچاق البسه و پوشاك ، موجب ورشكستگي كارخانجات نساجي مي شود، اشتغال را تحت شعاع قرارداده و به توليد ملي ضرر مي زند.
رضا بني اسدي در جريان بازديد جمعي از خبرنگاران از اين كارخانه افزود: گلوگاه قاچاق البسه و پوشاك بايد توسط نهادهاي ذيربط گرفته شود تا كارخانجات نساجي با مشكل تعطيلي و ورشكستگي روبرو نشوند.
او اظهار داشت: پارچه هاي چيني قاچاق ، كيفيت چنداني ندارند و تداوم روند قاچاق پارچه و لباس، به توليد ملي ضرر مي زند ، كه بايد يك اقدام اساسي در اين خصوص صورت گيرد.
وي گفت: جلوگيري از قاچاق، مي تواند منجر به افزايش توليد ، اشتغالزايي و صادرات و ارزآوري شود.
او از مسئولين خواست تا با فراهم آوري واردات ماشين آلات جديد نساجي با توجه به فرسوده بودن برخي دستگاهها و نيز توجه به اعطاي وامهاي كم بهره به كارخانجات نساجي از اين صنايع حمايت كنند، تا جوانان بيشتري در اين حوزه مشغول به كار شوند.
بني اسدي با بيان اينكه اين كارخانه از سال ٦٢ كلنگ زني و از سال ٧١ آغاز به كار كرد ، گفت : اين مجموعه به دليل مشكلاتي ،چندين سال دچار مشكل و عدم فعاليت شده بود، كه مجددا از سال ٨٨ آغاز بكار كرد و تداوم كار آن نيازمند حمايت مسئولين و ساير صنايع است.
بني اسدي با اشاره به بازديد مسئولين دادگستري استان و كارگروه اقتصادي و رفع موانع توليد استان از اين كارخانه و مصوبات اين جلسات گفت : متاسفانه تاكنون به مصوبات ستاد اجرايي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي و رفع موانع توليد استان عمل نشده است و صنايع استان كه ملزم به انجام خريدهاي مورد نياز خود به منظور تامين مايحتاج مصرفي از اين كارخانه بودند ، عمل نكردند و اجراي اين مصوبات بر زمين مانده است .
او اظهار داشت: طبق مصوبه شوراي تامين استان كرمان ، صنايع داخل استان مكلف شده اند كه نيازهاي خود را از توليدات كارخانجات استان ، خريد و تامين كنند، اما متاسفانه تا كنون عليرغم كيفيت بسيار بالاي توليدات اين كارخانه ، هيچ يك از صنايع در اين خصوص اقدام و همكاري نكرده اند.
بني اسدي خواستار حل و پيگيري اين موضوع از سوي مسئولين استان و دادگستري استان شد تا مصوبات فقط بر روي كاغذ نماند و به مرحله اجرايي برسد.
او تصريح كرد: استفاده صنايع بزرگ از توليدات بومي استان ، موجب رونق اقتصادي و حفظ فرصتهاي شغلي موجود و اشتغالزايي مي گردد.
بني اسدي گفت: در حال حاضر ١٥٠ نفر در اين كارخانه مشغول به كار هستند كه ٦٠ درصد آنها را بانوان تشكيل داده ، كه ٤٠ درصد اين ميزان زنان سرپرست خانوار مي باشند.
او گفت: اين كارخانه داراي ٥ سالن ريسندگي، رنگرزي، بافندگي ، رفوگري و تكميل مي باشد كه سالن بخش تكميل آن بزرگترين سالن در ايران و جزو بزرگترين سالن هاي خاورميانه مي باشد.