کد خبر:۱۱۱۱۳۴۹

نحوه بکارگیری نیروی انسانی در پروژه‌های کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: نحوه به کارگیری نیروی انسانی در پروژه‌های بزرگ این استان اعلام شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مرادعلی پیوند (معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد) در خصوص جذب نیروی انسانی در کارگاه‌ها و مراکز بزرگ مقیاس صنعتی این استان از جمله پتروشیمی دهدشت، پتروشیمی گچساران و میدان گازی مختار گفت به منظور ایجاد وحدت رویه، تقویت انسجام اجتماعی در استان و بهره گیری حداکثری از ظرفیت نیرو‌های انسانی دستورالعمل به کارگیری نیروی در مراکز تولیدی-صنعتی بزرگ مقیاس در شورا‌های قانونی بالادستی استان مصوب و ابلاغ شد.

پیوند اظهار داشت: مصوب شد که در جذب نیروی انسانی ۷۰ درصد سهم بومی شهرستان و منطقه محل استقرار واحد صنعتی و ۳۰ درصد بقیه به طور مساوی به بومی دو حوزه دیگر استان باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد افزود: شهرستان‌های گچساران و باشت یک منطقه، کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده یک منطقه و بویراحمد، دنا و مارگون یک منطقه بومی تعریف شده اند.

پیوند عنوان کرد: کمیته‌ای در معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری با مسئولیت مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری و حضور نهاد‌های نظارتی مرتبط، نظارت بر حسن اجرای این مصوبه را در سطح استان بر عهده خواهند داشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این مصوبه متعلق به همه مراکز صنعتی- تولیدی بزرگ مقیاس استان است و برای کارگاه‌های کوچک بخش خصوصی موضوعیت ندارد.

پیوند در خصوص برخی اعتراضات در مورد محدودیت ثبت نام در پتروشیمی گچساران گفت بر اساس رایزنی صورت گرفته و مصوبات استانی همه داوطلبان پتروشیمی گچساران بدون در نظر گرفتن سوابق بیمه‌ای و یا کار در پتروشیمی با حفظ سهیمه بومی منطقه می‌توانند ثبت نام کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد بر رعایت سهمیه ایثارگران در جذب و به کارگیری‌ها تاکید کرد و گفت: کمیته مزبور می‌بایست بر حسن اجرای این مهم نظارت و گزارش آن را ارائه دهد.

برچسب ها:
نیروی انسانی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار