آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۱۶۵۱
مخبر در اجتماع مردمی میدان انقلاب:

مجامع بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

معاون اول رئیس‌جمهور از اقدامات رژیم صهیونیستی به عنوان نسل کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت یاد کرد و گفت: این جنایات منشأ مجرمانه دارد، اما متأسفانه مجامع بین المللی سکوت کرده اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) همراه با ملت همیشه در صحنه ایران، با حضور در میدان انقلاب تهران، از مردم مظلوم و بی دفاع غزه حمایت و انزجار و نفرت همگانی را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

معاون اول رئیس جمهور در حاشیه این اجتماع در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای انقلاب اسلامی بنا به فرموده امام خمینی (ره) مسئله فلسطین به یکی از مهمترین موضوعات جمهوری اسلامی و جهان اسلام تبدیل شد و ملت ایران همواره چه در زمان امام راحل و چه در دوران رهبری مقام معظم رهبری، از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرده است.

وی از اقدامات رژیم صهیونیستی به عنوان نسل کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت یاد کرد و گفت: این جنایات منشأ مجرمانه دارد، اما متأسفانه مجامع بین المللی سکوت کرده و به وظایف خود عمل نمی‌کنند، ولی غیرت دینی و اسلامی، مانند همیشه مردم ایران را به صحنه آورده است تا حمایت خود را از مردم مظلوم غزه به نمایش بگذارند.

مخبر از پیگیری‌های دستگاه دیپلماسی کشورمان برای متوقف ساختن جنایات رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود: رایزنی‌های دیپلماتیک ایران با کشور‌های اسلامی و مجامع بین المللی به صورت مستمر در حال انجام است تا رژیم صهیونیستی وادار به توقف جنایات خود شود و از نسل کشی در غزه دست بردارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار