به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد.
رئیس دانشگاه جیرفت در این مراسم گفت:۷۰ نوع غذا، کیک و دسر بومی از اقصی نقاط کشور در قالب ۲۸ تیم در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت ارائه شد.
حسین شکفته افزود: در یک رقابت جذاب و دیدنی این غذاها از سفرههای جنوب تا شمال، از شرق تا غرب کشور توسط دانشجویان بومی و غیربومی طبخ شد.
سپس دکتر فاطمه شهدادی مدیر امور فرهنگی دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه گفت: این جشنواره در ۳ بخش غذای اصلی، کیک، شیرینی و دِسر برگزار شد.
وی مهمترین شاخصه این جشنواره را غذاهای کاملاً ایرانی برشمرد و عنوان داشت: این غذاها بدون افزودنیهای مدرن از قبیل سوسیس، کالباس و سسهای پرچرب درست شده بود که با استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد.
او اظهار داشت: کیفیت غذاهای ارائه شده بسیار بالا و رقابتها نزدیک بود.