کد خبر:۱۱۱۳۰۷۷

برگزاری جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت/شور آشپزی دانشجویان

جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد.

 به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه جیرفت در این مراسم گفت:۷۰ نوع غذا، کیک و دسر بومی از اقصی نقاط کشور در قالب ۲۸ تیم در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت ارائه شد.

حسین شکفته افزود: در یک رقابت جذاب و دیدنی این غذا‌ها از سفره‌های جنوب تا شمال، از شرق تا غرب کشور توسط دانشجویان بومی و غیربومی طبخ شد.

سپس دکتر فاطمه شهدادی مدیر امور فرهنگی دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه گفت: این جشنواره در ۳ بخش غذای اصلی، کیک، شیرینی و دِسر برگزار شد.

وی مهمترین شاخصه این جشنواره را غذا‌های کاملاً ایرانی برشمرد و عنوان داشت: این غذا‌ها بدون افزودنی‌های مدرن از قبیل سوسیس، کالباس و سس‌های پرچرب درست شده بود که با استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد.

او اظهار داشت: کیفیت غذا‌های ارائه شده بسیار بالا و رقابت‌ها نزدیک بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار