سد ماشکید آبگیری شد / تامین آب پایدار در مناطق شرقی استان سیستان و بلوچستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۲۵۶
استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد

سد ماشکید آبگیری شد / تامین آب پایدار در مناطق شرقی استان سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با آبگیری سد ماشکید شاهد تامین آب پایدار برخی از مناطق و روستاهای منطقه شرق استان هستیم.
سد ماشکید آبگیری شد / تامین آب پایدار در مناطق شرقی استان سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در جمع مردم «سیرکان» شهرستان سراوان گفت: با وجود تمامی ترفندها، نقشه‌ها و تهدید‌های آمریکا، اما جبهه مقاومت در مقابله با اسرائیل حتی یک قدم عقب‌نشینی نکرد؛ محکم در میدان ایستاد و امروز همگان شاهد شکست این رژیم کودک‌کش و صهیونیستی هستیم.

وی افزود: اقداماتی در زمینه راه‌های روستایی و آبرسانی در دست انجام است تا مشکلات اساسی حل شود، همچنین سد «ماشکید» آبرسانی شد و افزون بر آن آبرسانی به شهرستان‌های سیب سوران و مهرستان نیز در دست اقدام است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: با آبگیری سد ماشکید شاهد تامین آب پایدار برخی از مناطق و روستا‌های منطقه شرق استان هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش فیبر نوری، خانه‌های بهداشت، مخابرات و مدارس که آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم است نیز اقداماتی در دستور کار قرار دارد و این بخش‌ها در حال توسعه هستند.

وی بیان کرد: در زمینه اشتغال باید از فرصت‌ها استفاده کرد و مرز مرکز صادرات باشد و آن را توسعه دهیم یعنی تولیدات بومی خود را صادر کنیم.

کرمی گفت: باید همه اهل تلاش باشند خداوند به تلاش و کوشش پاداش می‌دهد، باید همه با انسجام و وحدت کار کنند در این صورت یقیناً برکت آن را خواهیم دید.

وی تاکید کرد: کار مردم باید با خوش‌رویی و به سرعت پیگیری و انجام شود و هدف از انجام امور مردم باید رضای الهی باشد، آنچه انجام می‌دهید اگر برای رضای الهی باشد آن خدمت ماندگار است و موفقیت را به دنبال دارد با توکل بر خدا هر کاری شدنی است.  

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: باید به آینده درخشان این استان فکر کنیم و این فرصت مسئولیت را قدر بدانیم و در جهت توسعه استان از علم بهره‌گیری کنیم.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به هیچ وجه محروم و فاقد امکانات نیست؛ بلکه دارای ظرفیت‌های بسیاری است که باید از آن‌ها بهره کافی را برد، گفت: باید برای جوانان هزینه شود این‌ها آینده استان و کشور هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار