تخصیص 20 میلیارد ریال اعتباربرای توسعه دانشگاه محقق اردبیلی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۴۳۴
معاون وزیر علوم خبرداد:

تخصیص 20 میلیارد ریال اعتباربرای توسعه دانشگاه محقق اردبیلی

معاون اداري مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقیقات وفناوری گفت: برای توسعه دانشگاه محقق اردبیلی 20 میلیارد ریال اعتبار اختصاص می یابد.
به گزارش خبرنگار«شبکه خبردانشجو» از اردبیل، علی اکبر متکان امروز در نشست با مسئولان و دانشگاهیان استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن گرامیداشت دهه مبرک فجرهمگان را برادامه راه حضرت  امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی دعوت کرد.
 
وی با بیان اینکه درآستانه سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بیداری  مسلمانان هستیم اظهارداشت: همچنانکه مقام معظم رهبری پیش از این بحث خاورمیانه اسلامی را مطرح کردند امروز این  تئوری در کشور اسلامی های اسلامی مصر، اردن، تونس و یمن  شکل عملی به خود گرفته است.
 
وی در ادامه تصریح کرد: وزارت علوم، تحقیقات وفناوری اعتبار مورد نیاز استان هایی را که برای توسعه دانشگاه ها تلاش می کنند تامین خواهد کرد.
 
وی تصریح کرد: علیرغم تلاش مسئولان دانشگاه محقق اردبیلی، این دانشگاه  در مقایسه با دانشگاه های دیگرکشور که همزمان با  دانشگاه محقق اردبیلی تأسیس شده اند رشد کمی داشته است.
 
متکان از اختصاص20 میلیارد ریال برای توسعه و تکمیل پروژه های دانشگاه محقق اردبیلی خبرداد و گفت: برای جبران برخی از کمبودهای مالی دانشگاه و رشد روز افزون علاوه بر بودجه سالانه 20 میلیارد ریال برای توسعه دانشگاه محقق اردبیلی اختصاص می یابد.
 
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بهترین تجهیزات و امکانات در اختیار دانشگاه ها قرار رفته اظهارداشت: این امر نشانگر  توجه دولت به  آموزش عالی در کشور است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت های  علمی کشور اظهار داشت: انجام فعالیت های پژوهشی و کاربردی کردن تحقیقات دانشگاهی  در توسعه و پیشرفت دانشگاه نقش به سزایی دارد.
 
متكان همچنین مساعدت استاندار اردبیل را برای توسعه دانشگاه محقق اردبیلی خواستارشد و افزود:  امیدواریم  درآینده نزدیک شاهد توسعه و پیشرفت دانشگاه محقق اردبیلی باشیم./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار