کد خبر:۱۱۱۴۷۷۶

نظارت ویژه پس از آزادی بر محکومانی که سرقت‌های خشن مرتکب شده‌اند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از مراقبت‌های پس از آزادی، برمحکومانی که به سرقت‌های خشن ارتکاب داشته اند، با هدف نظارت بر آن‌ها خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران برای کاهش خشونت در جامعه گفت: ارتقاء آگاهی عمومی جامعه و آموزش‌های شهروندی گام بلند معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در پیشگیری از خشونت است.

نیکوکار گفت: با هدف پیشگیری از وقوع جرائم و با هماهنگی‌های صورت گرفته، بر محکومانی که مرتکب سرقت‌های خشن شده‌اند، بوسیله مراقبت‌های پس از آزادی، نظارت ویژه صورت می‌گیرد و مورد حمایت‌های اجتماعی و مددکاری قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طراحی و ساخت محتوا‌های مختلف رسانه‌ای در قالب نماهنگ و بروشور، ارسال پیامک‌های پیشگیری از خشونت در راستای ارتقاء آگاهی عمومی جامعه و آموزش‌های شهروندی، همکاری و هماهنگی و استفاده از ظرفیت و توانایی نهاد‌های مردمی در راستای پیشگیری از خشونت و بکارگیری ظرفیت نهاد‌های مردمی از طریق شناسایی اساتید و مدرسان کنترل خشم و برگزاری کارگاه آموزش کنترل خشم از جمله برنامه‌هایی است که در راستای پیشگیری از خشونت در حال انجام است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران تصریح کرد: همچنین مراقبت‌های ویژه از محکومان مرتکب سرقت‌های خشن پس از آزادی با هدف نظارت بر آن‌ها و ارائه حمایت‌های اجتماعی و مددکاری به آنان از اقدامات سال ۱۴۰۲ معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران بوده است.

نیکوکار خاطرنشان کرد: مهارت‌هایی از جمله رتباط بدون خشونت برای دانش‌آموزان، توسعه صلح و سازش و روش‌های حل مسئله، با همکاری اداره کل آموزش و پرورش تهران به کودکان و نوجوانان آموزش داده شده است.

وی ادامه داد: همچنین جلسات همفکری و هم افزایی جهت تعامل و همکاری در اجرای برنامه‌ها با سازمان‌های متولی از جمله اداره کل اقدامات تامینی و تربیتی زندان‌های استان تهران و آموزش و پرورش برگزار شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران تاکید کرد: برگزاری کارگاه و جلسات آموزشی با حضور قضات و حقوقدانان در راستای ترسیم عواقب خشونت و مدیریت خشم از برنامه‌های معاونت است که با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفته است.

برچسب ها:
جرایم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار