آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۵۳۴۳

رونمایی از ۱۳ محصول فناوری به مناسبت هفته پژوهش در خراسان شمالی

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی گفت: پنج محصول دانش بنیان امروز رونمایی می‌شود و هشت محصول دیگر در روز‌های آتی به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی قربانی رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در افتتاحیه نمایشگاه هفته پژوهش خراسان شمالی اظهار کرد: سال گذشته هزار و ۵۰۰ متر مربع فضا برای برگزاری نمایشگاه در نظر گرفته بودیم که امسال این فضا دو برابر شده است.

وی اظهار داشت: نمایشگاه امسال دارای ۱۲۴ غرفه است که از این تعداد ۸۰ غرفه مرتبط با دانش بنیان و فناور و مابقی مربوط به شرکت‌های دولتی، خصوصی و آزاد است.

وی خاطرنشان کرد: پنج محصول امروز رونمایی می‌شود و هشت محصول دیگر در روز‌های آتی به نمایش گذاشته خواهد شد و همچنین ۳۷ کارگاه تخصصی نیز برگزار می‌شود.

برچسب ها:
هفته پژوهش
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار