نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خراسان رضویبه مناسبت هفته پژوهش با جمعی از مدیران استانی و مشهد و با رونمایی از ۹ محصول فناورانه جدید افتتاح شد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خراسان رضوی به مناسبت هفته پژوهش و با حضور دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی، ارجائی شهردار مشهد و میرزائی، دبیر نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی افتتاح و از ۹ محصول جدید رونمایی شد.
مسعود میرزائی، دبیر نمایشگاه و رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: علاوه بر پارامترهای کمی، محتوا و کیفیت نمایشگاه امسال هم تفاوتهای محسوسی با دورههای گذشته داشته و حضور اداره کل آموزش و پرورش با مدارس نمونه دولتی، سمپاد و تیزهوشان توانسته تا روزانه هزار بازدید دانش آموزی را از نمایشگاه امسال رقم بزند.
میرزایی در این مراسم گفت: در این نمایشگاه بیش از ۹۰ موسسه، شرکت و سازمان دانش بنیان شامل بیش از ۱۵ دانشگاه، ۲۵ دستگاه اجرایی و ۵۰ شرکت بخش خصوصی حضور دارند.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: یکی از وجوه تمایز عمده نمایشگاه امسال، حضور غرفههایی به نمایندگی از شرکتهای دانش بنیان فرهنگی است؛ یعنی آنهایی که برای چالشهای فرهنگی موجود، راهکارهای خلاقانه و نوآورانه ارائه میکنند و این بار، پس از انتخاب پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی به عنوان پارک نمونه کشور در حوزه توسعه فناوری و نوآوری، مجوز حضور این شرکتها در نمایشگاه هفته پژوهش امسال نیز اخذ شده است.
به گفته رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی، تبدیل مقالات دانشگاهی به علم کاربردی و ایجاد پاتوقهای هم افزا با حضور دانش آموزان، دانشجویان و اساتید، از جمله راهبردهای ویژه نمایشگاه امسال است.
همچنین شهردار مشهد در این مراسم اظهار کرد: پژوهشهای کاربردی باید بتواند به نقش واسطه گری خود میان علم و اجرا عمل کند تا بتوان فراتر از مقاله و پایان نامه، صورتهای عملیاتیتر از دانش و فناوری، قابل دسترسی باشد.
ارجائی افزود: هر پژوهشی که بتواند گرهای از مشکلات مدیریت شهری را حل کند، حمایت خواهد شد؛ از قطار شهری و آتش نشانی تا سیستمهای مرتبط با برف روبی، دفن زباله، شناسایی زلزله و اقسام مختلف رشتههایی که میتواند در حوزه مدیریت بحران، کمک حال مدیریت شهری باشد.