به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، درحالی که روند مهاجرت معکوس صهیونیستها بعد از نبرد طوفان الاقصی به شکل قابل توجهی افزایش یافته، رسانههای صهیونیستی دیروز چهارشنبه گزارش دادند که تعداد زیادی از اسرائیلیها از زمان آغاز جنگ در ۷ اکتبر اسرائیل (فلسطین اشغالی) را ترک کردهاند.
وبسایت «زمن اسرائیل» در این زمینه گزارش داد که بر اساس اطلاعات اداره «جمعیت و مهاجرت اسرائیل» نیم میلیون اسرائیلی از ۷ اکتبر مهاجرت کردهاند. از آغاز جنگ در ۷ اکتبر تا پایان این ماه حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی مهاجرت کردند و همچنین حدود ۱۳۹ هزار و ۸۳۹ نفر نیز از ابتدای نوامبر تا پایان آن اسرائیل (فلسطین اشغالی) را ترک کرده و هرگز بازنگشتهاند.
بر اساس گزارش این رسانه عبری، این نیم میلیون اسرائیلی که از زمان عملیات طوفان الاقصی مهاجرت کردهاند شامل دهها هزار کارگر و دیپلمات خارجی نمیشوند که بعد از ۷ اکتبر به دلیل شرایط بد، اسرائیل (اراضی اشغالی) را ترک کرده و برنگشتهاند.
این رسانه صهیونیستی تاکید کرد، همچنین مهاجرت به اسرائیل (فلسطین اشغالی) نیز در سال جاری به دلیل وخامت اوضاع اقتصادی و اجتماعی و امنیت اسرائیل و نیز سیاستهای کابینه آن کاهش قابل توجهی داشته است. در هفتههای اول جنگ، روند مهاجرت به اسرائیل تقریبا کامل متوقف شد و تعداد کسانی که از ۷ اکتبر به اسرائیل مهاجرت کردهاند کمتر از یک درصد از تعداد افرادی است که آن را ترک کردهاند.
درحالی که جنگ میان مقاومت فلسطین و ارتش رژیم اشغالگر ادامه دارد و هیچ کجای اراضی اشغالی برای صهیونیستها امن نیست، تشدید روند «مهاجرت معکوس» یا سفر بیبازگشت اسرائیلیها از فلسطین اشغالی به عنوان یکی از پیامدهای زودهنگام عملیات طوفان الاقصی برای رژیم موقت صهیونیستی، خود را نشان میدهد؛ به طوری که صهیونیستها ترجیح میدهند به جای کشته شدن در زمینی که متعلق به آنها نیست، به جایی که از آن آمدهاند برگردند.
علاوه بر آن شهرکهای اطراف نوار غزه و نیز شهرکهای شمالی فلسطین اشغالی بعد از تشدید حملات موشکی حزبالله لبنان تقریبا به طور کامل تخلیه شدهاند. با وجود اینکه مقامات صهیونیست تلاش دارند اخبار مربوط به آوارگی اسرائیلیها را سانسور کنند، اما اطلاعات زیادی درباره پدیده جدید «آوارگی اسرائیلیها» در رسانههای عبری فاش شده است.
در گزارشی که توسط مراکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی تهیه شده آمده است که رشد پدیده مهاجرت معکوس اسرائیلیها در دوره اخیر به دلیل درگیریهای داخلی یهودیان و نیز افزایش احساس ترس و ناامنی در سایه تشدید درگیری با فلسطینیها و عدم وجود هیچ چشماندازی برای سازش سیاسی است.
علاوه بر آن کمپین «بیایید با هم اسرائیل را ترک کنیم» که چند ماه قبل بعد از روی کار آمدن کابینه راستافراطی رژیم صهیونیستی به راه افتاده بود، بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی فعالیتهای خود را تشدید کرده و در رسانههای اجتماعی از اسرائیلیها میخواهد تا در جهان به دنبال مقصد امنی برای خود باشند.
افزایش آمار مهاجرت یهودیان از فلسطین اشغالی در سایه تهدیدات خارجی علیه رژیم صهیونیستی، این رژیم را با چالش بزرگ امنیتی به ویژه در زمینه نیروی انسانی در ارتش مواجه میکند؛ آن هم در شرایطی که درگیری با مردم و مقاومت فلسطین به اوج خود رسیده و تهدید محور مقاومت علیه اشغالگران بیش از هر زمان دیگری احساس میشود.