کد خبر:۱۱۱۸۵۱
برپايي نمایشگاه «اتاق فکر انقلاب» در دانشگاه بیرجند
نمایشگاه «اتاق فکر انقلاب» در ششمین روز از دهه مبارک فجر در ساختمان مرکزی دانشگاه بیرجند برپا شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در نمایشگاه «اتاق فکر انقلاب» كه در ششمین روز از دهه مبارک فجر در ساختمان مرکزی دانشگاه بیرجند برپا شده، تعدادی از کتابها و تصاویر دوران انقلاب و دفاع مقدس در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
احمد لامعی، رئیس خانه فرهنگ دانشگاه بیرجند در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در بيرجند، هدف از برپایی این نمایشگاه را یادآوری خاطرات دوران انقلاب، و معرفی آثار و کتب تالیف شده در این زمینه بیان کرد.
وي به رمز پیروزی ملت ایران در سال 57 اشاره کرد و افزود: رمز موفقیت امام در این بود که مبارزه را در قالب مفاهیم اسلامی به پیش بردند و با معیارهای اسلامی با ظلم مبارزه کردند؛ از طریق القای این فکر که یک مسلمان نباید زیر بار ظلم برود و تن به اختناق بدهد.
لامعي تصریح کرد: امام همواره بر مبارزه مسلمانان با ظلم، ستم، استعمار و استثمار تحت لوای اسلام و با معیارها و موازین اسلامی تاکید میکردند.
رئیس خانه فرهنگ دانشگاه بیرجند خاطرنشان كرد: از جمله اقدامات اساسی حضرت امام (ره) مخالفت جدی و دامنهدار با مسئله جدايی دین از سیاست بود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰