کد خبر:۱۱۱۸۵۳۲

خدمات‌رسانی مترو به شرکت‌کنندگان در مراسم آیین وداع با پیکر مطهر ۱۱۰ شهید گمنام

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران از به کارگیری حداکثر توان این ناوگان برای خدمت رسانی به شرکت کنندگان در مراسم آیین وداع با پیکر پاک و مطهر ۱۱۰ شهید گمنام خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود درستی ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه هم زمان با برگزاری مراسم وداع با پیکر مطهر ۱۱۰ شهید گمنام در صبح روز یکشنبه ۲۶ آذرماه با به کارگیری حداکثر توان ناوگان، آماده خدمات رسانی به شهروندان و شرکت کنندگان در این مراسم است.

وی با بیان اینکه این مراسم از مقابل دانشگاه تهران آغاز خواهد شد افزود: با توجه به قرارگیری دو ایستگاه تئاتر شهر و میدان انقلاب اسلامی در مجاورت محل برگزاری این مراسم، پیش بینی می‌شود که بسیاری از شرکت کنندگان از مترو برای جابه جایی استفاده کنند. به همین منظور شرکت بهره برداری مترو تهران حداکثر توان ناوگان خود را برای خدمت رسانی به شهروندان منظور خواهد کرد و در زمان برگزاری مراسم برای تسهیل در تردد شهروندان، در صورت نیاز قطار‌های فوق العاده اعزام خواهند شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه خاطرنشان کرد: ایستگاه مترو میدان انقلاب اسلامی و ایستگاه تئاتر شهر به طور ویژه آماده پذیرایی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع است.

گفتنی است، صبح روز یکشنبه ۲۶ آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، پیکر پاک و مطهر ۱۱۰ شهید تازه تفحص شده از مقابل دانشگاه تهران به سمت معراج شهدا تشییع می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار