توسعه با توصیه نه، با قانون آری/ بیش از ۱۰ هزار نیاز صنعت در سامانه نان ثبت شد+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۷۱۳
وزیر علوم در دانشگاه بوعلی سینا همدان مطرح کرد

توسعه با توصیه نه، با قانون آری/ بیش از ۱۰ هزار نیاز صنعت در سامانه نان ثبت شد+ فیلم

وزیر علوم با اشاره به سامانه نان گفت:در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها ۱۰ هزار و خورده‌ای از نیاز‌های صنایع مختلف آمده است. هر کسی خواست در راستای رشته خودش کار کند، می‌تواند از آن استفاده کند.

توسعه با توصیه نه، با قانون آری/ بیش از ۱۰ هزار نیاز صنعت در سامانه نان ثبت شد+ فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، همایش دانشگاه برای ایران قوی در سالن فجر دانشگاه بوعلی سینا همدان با حضور محمد علی زلفی گل، وزیر علوم برگزار شد.

وزیر علوم در دانشگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به مشکل کشور در بحث ناهمسویی منافع گفت: مشکل کشور ناهمسویی منافع ملی با منافع فردی و گروهی است. سال ۸۷ بنده مقاله‌ای در مجله مهندسی فرهنگی با عنوان نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری نوشتم.


وی ادامه داد: جوامع غربی فقط از طریق قانون جامع خود را کنترل می‌کنند. اما ما از طریق ایمان، اخلاق، ادب، وجدان و انصاف به دنبال کنترل جامعه هستیم.

کد ویدیو



وزیر علوم در ادامه عنوان کرد: توسعه با توصیه نمی‌شود بلکه توسعه با قانون می‌شود. هر فرهنگی خواستیم ایجاد کنیم باید از طریق قانون انجام دهیم.

وی در ادامه با اشاره به مشکل کشور در بحث مقالات افزود: یکی از مشکلاتی که داریم توجه بیشتر به پژوهش‌های بنیادی بوده و به پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای توجه نکردیم. ما دیپلماسی علمی را اصل قرار دادیم.

کد ویدیو



زلفی گل در دانشگاه بوعلی سینا همدان درباره سامانه نان و دانا مطرح کرد: در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها ۱۰ هزار و خورده‌ای از نیاز‌های صنایع مختلف آمده است. هر کسی خواست در راستای رشته خودش کار کند، می‌تواند از آن استفاده کند. همچنین به استادی که در این زمینه کار کند، امتیاز ویژه می‌دهیم. از سوی دیگر سامانه دانا (درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان) را در وزارت علوم تاسیس کردیم.

 
کد ویدیو

 

در این برنامه از دانشجویان ممتاز علمی، پژوهشی و تحصیلی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان همدان نیز تجلیل شد.

توسعه با توصیه نه، با قانون آری/ بیش از ۱۰ هزار نیاز صنعت در سامانه نان ثبت شد+ فیلم

پربازدیدترین آخرین اخبار