
مهمترین مزیت سامانه «نان» نهادینه شدن پژوهش کاربردی در کشور است
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه سامانه «نان» در جهت حل مشکلات جامعه راه اندازی شده، گفت: راه اندازی این سامانه به نهادینه شدن پژوهش کاربردی و فرهنگسازی در این موضوع کمک شایانی میکند، چرا که امروز در بسیاری از دانشگاهها، حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان در بخش صنعت و کشاورزی با انتظارات فاصله دارد.
قیصری با اشاره به اینکه تشکیل سامانه ایدهها و نیازها "نان" ایده بسیار ارزشمندیست و میتواند در به فعلیت رسیدن ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی کشور در رفع نیازهای جامعه کمک کند؛ گفت: سامانه نان حلقه مفقوده تبدیل "دانش به محصول" را پر میکند. چرا که در این سامانه جایگاه دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری برای تبدیل شدن ایدههای فناورانه به محصولات قابل ارائه به بازار و همچنین تبدیل ایدهها به راهکارهایی برای حل مشکلات جامعه دیده شده است.
رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان افزود: هم اکنون نیز پارکهای علم و فناوری در راستای تبدیل ایدههای دانش و فناورانه به محصول تلاش میکنند و با مکانیزمها و راهکارهایی که در سامانه نان پیش بینی شده، فرایند تجاری سازی محصولات به بهترین نحو انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد سامانههایی نظیر سامانه نان، علاوه بر اینکه فرصت حضور دانشآموختگان دانشگاهها و دانشجویان را در مراکز صنعتی، خدماتی و کشاورزی فراهم میکند.