
کشف ۳.۵ تن کالای احتکاری در قم
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منوچهر نصیری جانشین فرمانده انتظامی استان قم، از کشف و توقیف بیش از ۳.۵ تن انواع ارزاق عمومی احتکارشده در یکی از انبارهای این استان خبر داد.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قم در جریان اقدامات اطلاعاتی به یک انبار مشکوک شده و برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.
نصیری افزود: پس از هماهنگی با مقام قضائی، بازرسی از انبار انجام و در جریان آن، مقدار ۲۶۰ کیلوگرم روغن خوراکی، حدود ۸۰۰ کیلوگرم قند، ۹۰۰ کیلوگرم شکر و یکهزار و ۶۱۰ کیلوگرم برنج کشف شد.
به گفته جانشین فرمانده انتظامی قم، مجموع اقلام مکشوفه به ۳ تن و ۵۷۰ کیلوگرم میرسد که به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و نبود ثبت ورود و خروج کالا، به عنوان کالای احتکاری توقیف شد.
نصیری در پایان خاطرنشان کرد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی این کالاهای کشفشده حدود ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده و پرونده مربوطه جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع شده است.