آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۹۲۹
سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران:

اولین جشنواره پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر (رویش) برگزار می‌شود

حجت الاسلام والمسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری اولین جشنواره پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر (رویش) در ۲۸ آذرماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین حامد قوام گفت: این جشنواره در ۴ بخش، پژوهشگران شاهد و ایثارگر، پژوهشگران عرصه ایثار و شهادت، پژوهشگران برتر جوان و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود. این جشنواره به نام دکتر سعید کاظمی آشتیانی دانشمند فقید جهادگر به فرموده مقام معظم رهبری (فرزند صالح انقلاب) نامگذاری شده است.

سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی و ارسال به این جشنواره از نیمه دوم شهریورماه آغاز و تا ۳۰ آبان ماه به پایان رسید. بالغ بر ۳۰۰ اثر از طریق ایمیل و ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌ها و دانشگاه‌ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

حجت الاسلام والمسلمین قوام با اشاره به دیگر برنامه‌های این جشنواره عنوان کرد: افتتاح مرکز نوآوری هوش مصنوعی و پژوهش همچنین افتتاح باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر از دیگر برنامه‌های این جشنواره است.

اولین جشنواره پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر (رویش) برگزار می‌شود

سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حضور دکتر سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت‌الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر اساتید حوزه و دانشگاه، معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دیگر پژوهشگاه رویان در این جشنواره حضور خواهند داشت.

حجت الاسلام والمسلمین قوام بابیان اینکه ۳۰۰ نفر مهمان در این جشنواره حضور دارند، تصریح‌کرد: دانشمند یک درصد جهان در سال ۱۳۹۸ پرفسور مسعود سلیمانی در این جشنواره حضور خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار