کد خبر:۱۱۱۹۳۳۷
در مخالفت با کلیات لایحه بودجه؛

اسماعیلی: افزایش مالیات بر ارزش افزوده تورم را تشدید می‌کند

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: جای تعجب دارد برای افزایش حقوق بازنشستگان، قرار است میزان مالیات بر ارزش افزوده افزایش یابد که منجر به تشدید تورم خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «مهدی اسماعیلی» در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۹ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ اظهار کرد: علت مخالفت اصلی من با کلیات بودجه، افزایش یک درصدی سقف مالیات بر ارزش افزوده است؛ ما در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه چندین مرتبه با این موضوع مخالفت کردیم چراکه بار تورمی زیادی دارد.

وی افزود: جای تعجب دارد که منابع درآمدی دیگری در لایحه بودجه برای افزایش حقوق بازنشستگان پیش‌بینی نشده و منابع این کار از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است؛ حال آنکه هر چقدر ما مالیات بر ارزش افزوده را افزایش دهیم، منجر به تورم شدید در جامعه خواهد شد.

نماینده مردم میانه در مجلس ادامه داد: ما با افزایش حقوق بازنشستگان به دنبال آن هستیم که وضعیت معیشتی آن‌ها بهبود یابد، اما اگر قرار باشد برای افزایش حقوق بازنشستگان، یک درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه کنیم، باز هم تورم افزایش می‌یابد و وضعیت معیشتی بازنشستگان، دوباره دچار مشکل می‌شود.

اسماعیلی گفت: میزان افزایش حقوق و مزایای کارمندان دولت متناسب با تورم و گرانی جامعه نیست و باید میزان افزایش حقوق به میزانی باشد که قدرت خرید مردم، افزایش پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار