کد خبر:۱۱۲۰۷۰۷
امام جمعه شهر دهدشت:

ضرورت توجه ویژه دولت به راه‌سازی در استان کهگیلویه و بویراحمد

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر گفت: بجز نگاه فرهنگ که این شهرستان خود همیشه مذهبی و سنتی بوده در بقیه حوزه‌ها فاصله فراوانی با توسعه وجود دارد ضمن اینکه شهرستان کهگیلویه در حوزه راه شرایط خوبی ندارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی وحدانی فر (امام جمعه شهر دهدشت) در جلسه شورای اداری کهگیلویه افزود: دولت سیزدهم در رابطه با پیشرفت همه جانبه کشور استفاده از ظرفیت جوانان، مدیران متخصص و جوان، سلوک ساده زیستی و کاهش تشریفات عملکرد خوبی داشته است.

وحدانی فر با بیان اینکه این دولت در عصر سختی قرار گرفته، خاطر نشان کرد: دولت نمره خوبی در حوزه عمران گرفته است.

امام جمعه شهر دهدشت در رابطه با وضعیت شهرستان کهگیلویه در طی سالیان گذشته افزود: متأسفانه نگاه متوازنی نسبت به استان نشده است.

وحدانی فر خاطرنشان کرد: بجز نگاه فرهنگ که این شهرستان خود همیشه مذهبی و سنتی بوده در بقیه حوزه‌ها فاصله فراوانی با توسعه وجود دارد.

امام جمعه شهر دهدشت با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختی، اظهار کرد: شهرستان کهگیلویه در حوزه راه شرایط خوبی ندارد.

وحدانی فر بیان داشت: اگر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه بزرگ است، پس شهر مادر است و باید به ادارات مادر از جمله محیط زیست، شبکه بهداشت، هلال احمر و سایر ادارات نگاه ویژه‌ای نیز شود.

امام جمعه شهر دهدشت به پل ارتباطی بین استان کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان اشاره کرد و گفت: پل «تنگ چویل» پلی است که اگر به داد آن نرسیم ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه برای نظام دارد که در حال حاضر با ۲۰ میلیارد هزینه می‌توان این پل را تعمیر و مسیر ارتباطی برقرار شود.

وحدانی فر با اشاره به پیشرفت خوب پل «رود سمه» تاکید کرد: این پل برای تکمیل نیاز به حمایت بیشتری دارد و با تزریق بودجه و اتمام پل محرومیت در این منطقه کمتر خواهد شد.

امام جمعه شهر دهدشت به شاخص‌های محرومیت‌ها در دیشموک اشاره کرد و گفت: پروژه‌های نیمه تمام در شهرستان مانند پمپاژ رود سمه و بهسازی و آسفالت راه‌های ۲ و ۳ کیلومتری زیادی وجود دارد که واقعاً از شرایط مطلوبی برخوردار نیست.

وحدانی فر با اشاره به منطقه حفاظت شده خاییز گفت: زیستگاه خاییز نیاز به نیرو و اعتبارات کافی دارد.

امام جمعه شهر دهدشت با بیان اینکه همه ما باید همت کنیم و مسئله آبریز را حل کنیم، تصریح کرد: سد آبریز در مقابل سد مارون برکه‌ای بیش نیست و آبریز تحقق کشاورزی، شغل و چرخش زندگی است.

وحدانی فر گفت: در رابطه با «سد کوهبرد» فاز اول آن به بهره‌برداری رسیده و در حال آبگیری است، ولی متأسفانه شبکه‌های پایین دستی آن اجرایی نشده است.

امام جمعه شهر دهدشت سد «سرپری» را برای دهدشت بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: این سد یک دریاچه مصنوعی برای دهدشت بوده و هفتگی وضعیت پروژه سد «سرپری» را پیگیری خواهم کرد.

وحدانی فر با اشاره به جاده پاتاوه دهدشت بیان داشت: قشر مستضعف نمی‌توانند از این مسیر استفاده کنند، زیرا اتوبوس در این مسیر تردد ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار