آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۰۸۱۴
در پاسخ به دانشجو

سردار طلایی: وزارت دفاع همه ظرفیت‌ها را در حوزه پدافند سایبری و غیرعامل فعال کرده / ۱۲۰۰ شرکت دانش بنیان با وزارتخانه همکاری دارند+ فیلم

سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد : نزدیک به ۱۲۰۰ شرکت دانش بنیان با وزارت دفاع در بخش‌های تحقیق و توسعه و فناوری و حتی بخش‌های تولیدی، آموزشی و پژوهشی همکاری دارند.

سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع در پاسخ به سئوال خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : وزارت دفاع همه ظرفیت‌های علمی و فناوری سخت و نرم خود را در حوزه پدافند غیرعامل فعال کرده است.

وی افزود: ساختار جدیدی را برای حوزه پدافند سایبری و کمک به حوزه‌های پدافندی را در دستور کار داریم.

طلایی نیک اظهارداشت : شرکت‌های دانش بنیان در حوزه پدافند نقش بسیار موثری دارند، چون پدافند حوزه سایبر به شدت دانش پایه و نوین است.

وی افزود: نزدیک به ۱۲۰۰ شرکت دانش بنیان با وزارت دفاع در بخش‌های تحقیق و توسعه و فناوری و حتی بخش‌های تولیدی، آموزشی و پژوهشی همکاری دارند.

 طلایی نیک ابرازداشت : یکی از اولویت‌های اصلی در وزارت دفاع همکاری راهبردی و اشتراک با شرکت‌های دانش بنیان است.

 وی تاکید کرد: نسبت به سال گذشته میزان همکاری‌های صنعتی و تولیدی و تحقیقاتی با شرکت‌های دانش بنیان به سرعت در حال افزایش است و ۳۵ درصد از حجم همکاری‌های امسال ما با شرکت‌های دانش بنیان بوده که سال گذشته کمتر از ۲۰ درصد بوده است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار