کد خبر:۱۱۲۰۸۸۴
در بیانیه‌ای مطرح شد

استیصال و بیچارگی رژیم صهیونیستی در برابر محور مقاومت

هسته مقاومت بین الملل بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی در بیانیه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان و سکوت و انفعال مجامع بین‌الملل و حقوق بشری را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، هسته مقاومت بین الملل بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی در بیانیه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان و سکوت و انفعال مجامع بین‌الملل و حقوق بشری را محکوم کردند.

بسم الله الرحمن الرحیم

مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالٞ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلٗا
برخى از میان مؤمنان، مردانى هستند که به عهدی که با خدا بستند وفا کردند، از آنان کسى است که عهدش را به جا آورد [شهید شد] و برخى از آنان [نیز] کسی است که انتظار [شهادت] مى کشد و [اینان] به هیچ وجه عهدشان را تغییر ندادند.

در شرایطی که جهان وجهانیان شاهد گسترش روزافزون جنایات رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان و سکوت و انفعال مجامع بین‌الملل و حقوق بشری در برابر این رژیم جعلی هستند بار دیگر این رژیم منحوس در ادامه اقدامات وحشیانه و جنون آمیز خویش که ناشی از اوج استیصال و بیچارگی این رژیم در برابر محور مقاومت است دست به ترور یکی دیگر از مستشاران ایرانی در خاک کشور سوریه زد.

در کمتر از یک ماه بعد از ترور دو مستشار ایرانی در سوریه توسط وحشی‌های صهیونیست بار دیگر شاهد ترور یکی دیگر از مستشاران خود در خاک کشور سوریه هستیم.

آنچه مسلم و حتمی است پاسخی پشیمان کننده و دردناک در انتظار رژیم صهیونسیتی است پاسخی که به دستان با کفایت فرزندان مقاومت رقم خواهد خورد.

مطالبه جدی و به حق مردم ایران انتقام خون فرزندان خویش از رژیم صهیونیستی است، انتقامی که بازدارنده و پشیمان کننده برای رژیم صهیونیستی و درس عبرتی برای تمام دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.

هسته مقاومت بین الملل بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی ضمن عرض تبریک و تسلیت محضر مقام معظم رهبری مدظله العالی، خانواده گرانقدر شهید «سید رضی موسوی» و ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی و محور مقاومت علو درجات را برای شهید والامقام از پیشگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

والسلام علیکم و رحمت الله وبرکاته

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار