
دانشجویان و نخبگان ۱۲۰ مسئله اساسی کهگیلویه و بویراحمد را احصاءکردند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید رضا پاکیزه(معاون علمی بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد) در این جلسه به هدف برگزاری این رویداد پرداخت و گفت: اهداف ما از برگزاری این رویداد برقراری پیوندی بین صاحبان ایده و کارگزاران ایده، فراهم شدن فضای رقابتی عادلانه برای همه اقشار صاحب نظر، ایجاد بستر پایدار برای شناسایی، جذب و بکارگیری نخبگان استانی، درگیری با روند حل مسائل و در ضمن آن تسهیل روند اتصال با مسائل واقعی، استفاده از داشته ها، دانسته ها و آموخته های افراد برای کمک به حل مسائل استان، آشنایی کلی با مسائل و چالش های واقعی و انگیزه سازی برای اقدام در راستای حل آن ها است.
پاکیزه گفت: محورهای رویداد شامل؛ آموزش و پرورش، فراورده های نفتی، محیط زیست، ورزش و جوانان، کشاورزی، مدیریت شهری، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، مسکن، اشتغال زایی و رفاه اجتماعی، صنعتی سازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور عشایر، تامین اجتماعی، دامپزشکی است.
آیت الله حسینی(نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج) گفت:
کوتاه کردن مسیر با علم امکان پذیر است، امروز هم به دلیل اینکه ما انسان هستیم و نیازمندی های ما روز به روز در حال تغییر است گام های ما باید سریعتر و استوارتر برداشته شود.
آیت الله حسینی بیان کرد: از رسالت های دانشجویان ورود به عرصه های مختلف علمی و کمک به کشور در زمینهای پژوهشی و دادن راهکارهای محتلف برای رشد و شکوفایی کشور است.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: رویداد علمی در این سطح نیاز استان ما بود و این رویداد میتواند تحولی در ادارات و سازمان های ما ایجاد کند.
همچنین برای رسیدن به نقطه مطلوب در عرصه علمی، پژوهشی و نوآوری بایداز قشر نخبگانی کشور به خوبی استفاده کرد.
سعادت صالحی نیا(مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد)نیز در این رویداد گفت: دانشگاه در هر کشوری تضمین کننده آینده آن است اما دانشگاه باید سه مؤلفه داشته باشد:
مؤلفه اول: مسائل اصلی جامعه رابشناسد و به اون فکر و مطالبه کند و در مسیر حل اون مسائل اساسی قدم بردارد.
مؤلفه دوم: دانشگاهی میتواند تضمین کننده آینده جامعه باشد که به صورت عملی به علم اهمیت دهد نه صرفا به صورت قلبی، یعنی از وقت، امکانات و سرمایه هایی که در اختیار دارد برای گرایش علمی همه امکانات را بسیج کند تا آن بالندگی به درجه ای برسد که صنعت را نیز پویا کند.
مؤلفه سوم: دانشگاه و تشکل های دانشجویی باید فعال، سر زنده، با نشاط، پویا و مرکز علم و آگاهی باشد نه مرکز دخالت متحجران سیاسی که میخواهند دانشجو و دانشگاه های ما را از ریل خود خارج کنند.
صالحی نیا افزود:در اینجا سؤال این است که چه عنصری میتواند این ویژگی ها را در دانشگاه ظهور و بروز دهد؟ در پاسخ تنها یک عنصر و آن هم دانشجو میتواند چنین موضوعی را در دانشگاه رقم بزند.
مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امروز در استان کهگیلویه و بویراحمد دانشجویان کار بزرگی انجام دادند و با یک نوآوری رویداد علمی دنا را به وجود آوردند و از ۲۰ دستگاه، نهاد و سازمان مطالبه کردند.
دانشجویان و نخبگان توانستند بعد از ماهها تحقیق و پژوهش ۱۲۰ مسئله اساسی کهگیلویه و بویراحمد را احصاء کنند و بعد از آن در قالب یک طرح و یک رویداد از همه مسئولین و مدیران کل خواستند ایده ها و طرح ها را ثبت کنند و امروز ما شاهد ۶ ایده برتر هستیم که برای برخی از مسائل استان مطرح شده است.
صالحی نیا در پایان گفت: ما از عزیزان میخواهیم تماشگر نباشند و جزء رسالت بسیج دانشجویی همین است که نسبت به جامعه بی تفاوت نباشد و راهکارهایی برای حل مسائل اساسی استان و کشور ارائه دهد.
در پایان اسامی افراد ایده پرداز برگزيده اعلام شد به شرح زیر می باشد:
دکتر محمد رنجبران(عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج)
️طرح: تأمین آب آشامیدنی
دکتر سید حسین موسوی پور(فرهنگی)
طرح : راه کار های تقویت مربیان پرورشی در مدارس استان
سرکار خانم مرضیه صداقت(فعال فرهنگی)
طرح : کارگاه تولیدی پوشاک ایرانی و اسلامی
حسن اسفندياری(فعال در زمینه فناوری اطلاعات)
️طرح : شهر هوشمند
ابوالقاسم فرمانی(فرهنگی)
طرح: راه اندازی مؤسسات برگزاری آزمون های مبتنی بر طرح پرلز و تیمز
بابک بهرامی(دانشجوی مهندسی مکانیک)
طرح: دستگاه هیدروژن ساز