آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۰۹۲۸
موسسه فرهنگی هنری «ایده» برگزار می‌کند

بررسی رویکرد‌های نوین هجدهمین حراج تهران

موسسه فرهنگی هنری «ایده» به منظور بررسی رویکرد‌های نوین در هجدهمین حراج تهران ویژه آثار هنر معاصر ایران، سومین نشست خود را با حضور شش کارشناس و استاد دانشگاه برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این نشست که ساعت ۱۷ پنج شنبه ۷ دی ماه در محل این موسسه برگزار می‌شود، دکتر نیما ابطحی (منتقد و تحلیلگر بازار ارز دیجیتال)، دکتر مرتضی اسدی (نقاش و استاد دانشگاه)، دکتر سمیه رمضان ماهی (منتقد و عضو هیأت علمی دانشکده هنر)، دکتر آرش سلطانعلی (گالری دار، پژوهشگر و مدرس دانشگاه)، دکتر حمیدرضا ششجوانی (اقتصاددان فرهنگ و مدرس اقتصاد هنر) و دکتر فؤاد نجم الدین (پژوهشگر هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه) رویکرد‌های نوین در هجدهمین حراج تهران را بررسی خواهند پرداخت. در این نشست حاضران نیز سؤال‌ها و نقطه نظر‌های خود را بیان خواهند کرد.

موسسه فرهنگی هنری «ایده» در کنار فعالیت‌های آموزشی دارای بخش گالری نیز هست و با توجه به رویکرد‌های آموزشی و گالری داری، نشست‌های مختلفی را میزبانی می‌کند. تاکنون دو نشست به منظور تحلیل و بررسی حراج تهران از منظر هنر و اقتصاد و بررسی نقش حراج‌ها در رونق و کیفیت آثار هنرمندان معاصر در دو سال گذشته با حضور کارشناسان و منتقدان در محل این موسسه برگزار شده است. لازم به ذکر است هجدهمین دوره «حراج تهران» ویژه هنر معاصر ایران ۲۱ تا ۲۴ آذر با ارائه ۱۱۴ اثر از ۱۱۳ هنرمند در حوزه‌های نقاشی، مجسمه و عکس برای نخستین بار به صورت آنلاین برگزار شد. مزایده این رویداد شامگاه جمعه ۲۴ آذر با فروش ۶۱ میلیارد و ۷۷۶ میلیون تومان به پایان رسید. در هجدهمین دوره «حراج تهران» آثار هنرمندان پیشکسوت در کنار آثار هنرمندان جوان ارائه شد.

نشست بررسی رویکرد‌های نوین در هجدهمین حراج تهران، روز پنج شنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ در موسسه فرهنگی هنری «ایده» به نشانی تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان هجدهم، پلاک ۲۶ برگزار خواهد شد و حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار