
کد خبر:۱۱۲۱۵۵۵
صبح امروز انجام شد؛
اعدام ۴ عضو تیم خرابکاری مرتبط با رژیم صهیونیستی
۴ نفر از از عوامل تیم خرابکاری مرتبط با رژیم صهیونیستی که تحت هدایت افسران سرویس موساد مرتکب اقدامات گستردهای علیه امنیت کشور شده بودند، صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،۴ نفر از از عوامل تیم خرابکاری مرتبط با رژیم صهیونیستی که تحت هدایت افسران سرویس موساد مرتکب اقدامات گستردهای علیه امنیت کشور شده بودند، پس از طی روال قانونی صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند.
اعضای این گروه با هدایت مستقیم افسران جاسوسی موساد اقدام به شناسایی نیرویهایی که با بخشهای امنیتی کشور همکاری داشتند میکردند و با ربایش، تهدید و ضرب و شتم قصد تخلیه اطلاعاتی آنها را داشتند.
این پرونده ۱۰ محکوم دارد که چهار محکوم اصلی آن به نامهای وفا هناره، آرام عمری، رحمان پرهازو و خانم نسیم نمازی صبح امروز اعدام شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.