
کد خبر:۱۲۱۲۶۹۸
احتمال سفر رئیس موساد به قطر برای آتشبس غزه
منابع صهیونیست اعلام کردند که رئیس موساد فردا عازم دوحه خواهد شد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، منابع صهیونیست اعلام کردند که رئیس موساد فردا عازم دوحه خواهد شد.
رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونت به نقل از برخی منابع صهیونیست گزارش داد که رئیس موساد فردا به قطر می رود تا درباره اتش بس در غزه مذاکره کند.
گفتنی است که جنگ غزه درحالی برای پانزدهمین ماه در جریان است که طی این مدت مذاکرات متعددی با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا برای دستیابی به توافق آتشبس صورت گرفت، اما این مذاکرات فقط منجر به یک توافق موقت هفت روزه در نوامبر ۲۰۲۳ شد و پس از آن با وجود مذاکرات فشرده و تلاش میانجیگران، به دلیل کارشکنیهای رژیم صهیونیستی، همه تلاش های بعدی تا به امروز ناکام مانده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.