کد خبر:۱۱۲۳۰۷
مدیر مدرسه خواهران معصومیه قم:
انقلاب اسلامی مسیر پیشرفت بانوان را هموار کرد
مدیر مدرسه علمیه خواهران معصومیه قم گفت: انقلاب اسلامي ايران مسیر پیشرفت بانوان را در این کشور هموار کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام دکتر زندیه صبح امروز در جمع طلاب خواهر مدرسه علمیه خواهران معصومیه قم اظهار داشت: زنان نيمي از جمعيت كشور را تشكيل مي دهند كه نقش بسزايي در به ثمر رساندن انقلاب اسلامي داشتند و آنان ثابت كردند كه زن مسلمان ايراني در تمامي عرصه هاي سياسي و اجتماعي حضور دارد و اعتقادات دينی مانع از فعاليت هاي آنها در عرصه هاي اجتماعي نمي شود.
وي افزود: پيروزي انقلاب اسلامي ايران موجب شد كه در نحوه نگرش جامعه به جايگاه زن تحول شگرفي پديد آيد كه بدون شك اين تحول در پرتو تعاليم نوراني اسلام ناب محمدي(ص) اتفاق افتاد.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: بر اساس اين تحول، نگرش ابزاري غربي جاي خود را به نگاه معنوي و الهي داد و جامعه اسلامي به زن به عنوان موجودي كه داراي ارزش هاي والا و گران سنگي است نگاه مي كند و اين نگرش راه را براي پيشرفت و تعالي حقيقي زنان هموار كرد.
زندیه تصريح كرد: انقلاب اسلامي موجب شد تا در نگاه جامعه به زن تحولي ايجاد شود و همين تحول، جهتي باور نكردني را در وضعيت بانوان ايراني پديد آورد که شاهد صدق اين سخن، افزايش كمي و كيفي دانش آموختگان، استادان، هنرمندان، شاغلان و فعالان اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي و توجه خاص حكومت به وضعيت حقوقي زنان و تصويب قوانين متناسب با وضعيت آنهاست.
وی اضافه کرد: قوانيني همچون قانون تعيين مهريه به نرخ روز، تصويب قوانين كار متناسب با شان مادري و همسرداري آنان، استفاده از تعطيلات دوران زايمان، كار نيمه وقت، بازنشستگي پيش از موعد و ده ها قانون ديگر، همگي از دستاوردهاي انقلاب براي زنان بوده است.
این استاد حوزه با اشاره به گسترش فعالیت های حوزه های علمیه خواهران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در عرصه تحصيلات حوزوي و علوم ديني، حوزه هاي علميه خواهران يكي از ثمرات انقلاب اسلامي است كه امروز علاوه بر بانوان ایرانی شاهد تحصيل هزاران نفر از بانوان دیگر كشورهای اسلامي در آن هستيم.
وی در پايان با بیان اینکه طلاب در حوزه های علمیه خواهران، متناسب با شرايط و اقتضائات خود مشغول به تحصيل علوم ديني تا مقطع دكترا هستند، تصريح كرد: با اينكه حوزه هاي علميه برادران سابقه 1000 ساله دارد، اما آثار با ارزشي كه امروز در حوزه هاي علميه خواهران تولید مي شود، بسیار قابل توجه است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰